Tratamente inovatoare de remodelare corporala

Slabeste doar in zonele cu probleme! Cum? Iti spunem noi: cu Bella! Un aparat inovator in remodelarea si estetica corporala destinat reducerii depozitelor de grasime si imbunatatirii calitatii pielii.

Bella Contour Maxx este o tehnologie de ultima generatie, dezvoltata in Israel, ce combate cu succes celulita, surplusul de greutate si grasimea nedorita din zonele cu probleme. Ei bine, chiar se poate, iar noi, echipa Tonica, avem dovada:Uita de tratamente chinuitoare: trup perfect, fara bisturiu!

Ce este Bella Contour Maxx?

Bella Contour Maxx reprezinta amplificarea metabolismului lipidelor prin rezonanta. Aparatul foloseste trei terapii concomitent: ultrasunete, electrostimulare si vaccum. Bella Contour Maxx stimuleaza celula adipoasa determinand eliberarea lipidelor si consumarea acestora ca parte a procesului metabolic si nutritiv al organismului.

Care sunt avantajele acestui tratament?

Pe langa scaderea in circumferinta, Bella Contour Maxx ajuta si la un drenaj limfatic, elimina celulita si vergeturile, imbunatateste circulatia sangvina si aspectul pielii. Tratamentul nu necesita perioada de recuperare si este complet nedureros.

Care sunt pasii in realizarea acestui tratament?

In prima faza, se fac masuratori si fotografii, pentru ca dupa realizarea tratamentului sa comparam si sa vedem rezultatele. Apoi se aplica un gel pe abdomen, pentru ca ultrasunetul sa patrunda mai usor in tesut. Ultima etapa a tratamentului o reprezinta vacuumul, care oxigeneaza tesutul, redand pielii un aspect sanatos.

Cat timp dureaza o astfel de procedura?

Procedura in sine dureaza aproximativ 40 de minute, iar cinci minute sunt de vacuum.

Care este senzatia resimtita la nivelul pielii?

Procedura nu este deloc dureroasa, se simte cel mult o senzatie usoara de caldura.

La ora actuala exista foarte multe tratamente pe piata impotriva grasimii nedorite sau a celulitei. Prin ce se evidentiaza Bella Contour Maxx?

Aparatul este o noua tehnologie revolutionara, dezvoltata in Israel, creata special si conceputa pentru tratamente estetice, care se bazeaza pe o tehnologie unica patentata si ofera rezultate vizibile inca de la prima sesiune de tratament.

Veni, vidi, vinci

Pacientul poate reveni la activitatile zilnice sau necesita o perioada de recuperare?

Dupa sedinta de tratament, pacientul isi poate relua activitatile fara niciun fel de probleme. Recomandarile noastre in urma procedurilor de tratament sunt alergarile usoare, banda, mesele fara grasimi si hidratarea corespunzatoare.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate?

Pentru cele mai bune rezultate sunt necesare zece sesiuni de tratament.

Text: Alexandra Lupu