Tratamente minim invazive pentru refacerea sanatoasa a pielii

142Restylane, lider mondial in industria medicinei estetice, a lansat de curand doua produse pentru remodelarea buzelor: Restylane Lip Volume si Restylane Lip Refresh! In timp ce primul produs adauga volum buzelor si defineste conturul, Restylane Lip Refresh reintinereste, reface hidrobalanta, hidrateaza si catifeleaza  buzele. Folosind aceste produse sub forma unor tratamente personalizate, se pot obtine buze senzuale cu aspect natural, rezultatul fiind instantaneu! Si asta nu o zic eu, ci cele doua vedete care au acceptat incantate provocarea de a incerca noile produse.

Monica Iagar si Daniel Robu sunt cele doua personalitati care au incercat pe propria piele produsele Restylane. Monica Iagar a ales produsul Restylane Lip Volum pentru conturul si volumul buzelor, cu toate ca aceasta avea deja buzele destul de voluminoase. In timpul procedurii, Restylane Lip Volum  a fost completat cu Restylane Lip Refresh pentru interiorul buzelor, producandu-se astfel un efect de reintinerire si rehidratare. In ceea ce il priveste pe Daniel Robu, doctorii i-au facut o corectie a zonei nazolabiale pentru disparitia depresiunilor cu ajutorul produselor Restylane Perlane si Restylane. Dr. Ioan Nedelcu si Dr. Dana Miricioiu sunt “responsabili” pentru imbunatatirile facute celor doua vedete.

Frumusetea nu mai este in principal o trasatura cu care ne nastem, ci una pe care o putem dobandi cu ajutorul diverselor “artificii”, iar industria medicinei estetice ofera posibilitati diverse in acest sens.

 

 

Text: Andreea Popescu