Un zambet pretios

Un zambet pretiosDaca iti doresti sa ai o imagine cu adevarat spectaculoasa, pe langa o coafura in tendinte, un machiaj impecabil si haine la moda, trebuie sa ai grija si de zambetul tau.

 
Un zambet perfect presupune dinti albi si sanatosi. Acum poti iesi din anonimat captand atentia celor din jur, aplicandu-ti pe dinti mici bijuterii din cristal, aur, argint, pietre pretioase (diamant, rubin, safir, smarald) sau chiar platina. Aceste accesorii inedite au diferite forme (inima, luna, delfin, lacrima, steluta, romb) si marimi ce variaza între 2-8 mm.

Aplicarea bijuteriei pe dinte
Procedeul prin care se aplica aceste bijuterii este unul relativ simplu: dupa un control adecvat, stomatologul aplica un gel demineralizant pe dintele care se va bucura de noua achizitie, favorizand astfel adeziunea cu mica bijuterie. Înca un adeziv special pe suprafata acesteia si gata! Fara durere, fara ca smaltul dintelui sa aiba de suferit si într-un timp foarte scurt (maximum 15 min.), esti posesoarea unui accesoriu foarte chic!

Intretinerea accesoriului dentar
În ceea ce priveste întretinerea bijuteriei si a dintelui ce a fost decorat, trebuie sa mentii o igiena corespunzatoare a zonei, pentru a nu favoriza aparitia tartrului, a cariilor sau dezlipirea prematura a accesoriului, care are o aderenta intre 1 si 2 ani. Daca, în timp, te hotarasti sa renunti la zambetul “pretios”, procedeul de înlaturare este foarte simplu, nedureros si nu va avea efecte negative asupra dintelui. Asa ca, zambiti va rog!

 

Text: Diana Sorescu