1 iunie la sala-concept B.Energy Body & Mind Fitness

copii_la_BGrupa mijlocie si grupa mare de la Gradinita DreamsWorld au petrecut Ziua Copilului la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness, alaturi de instructorul de fitness Alexandru Matei. Alex a conceput jocuri interactive, pline de creativitate, pentru copiii care au umplut sala-concept cu voie buna si energie incredibila. Jocurile au fost gandite atat pentru ca prichindeii sa se distreze, cat si pentru a identifica abilitatile motrice ale fiecaruia dintre ei.

Astfel, copiii s-au jucat in echipe, sub supravegherea atenta a instructorului si a reprezentantilor DreamsWorld, in timp ce parintii au observat si au aplaudat zambind si distrandu-se alaturi de prichindei.

Programul de dezvoltare motrica B.Energy Kids Development isi propune sa identifice si sa dezvolte capacitatile sportive ale copiilor, indreptandu-i catre sporturile care li se potrivesc si pe care micutii le vor practica cu placere. Astfel, ei vor obtine un randament mai bun in cazul unui sport de performanta, dar si in cazul unui sport de agrement. In acelasi timp ei vor adopta o postura si o tinuta corecte si vor dezvolta capacitati crescute de autodisciplina si comunicare in grup.

In cadrul programului B.Energy Kids Development se lucreaza cu grupe de 6-8 copii, pe patru intervale de varsta: 3-5 ani, 5-8 ani, 8-12 ani, 12-14 ani. Activitatile specifice programului sunt exercitii de dezvoltare motrica, jocuri de miscare si consultatii pe nutritie pentru o alimentatie sanatoasa.

Programul ajuta copiii dar si parintii, care vor putea directiona micutii catre sportul si activitatile in care acestia pot face performanta.

La finalul zilei de 1 iunie petrecuta in cadrul B.Energy, prichindeii au primit diplome si baloane, au dansat si au plecat lasand clinchete de ras in urma lor.

 

Text: Andreea Popescu