Anda Adam: “Iubirea este cel mai bun elixir pentru o tinerete vesnica”

Anda Adam BeltsEste blonda, frumoasa, sexy si cu o cariera de succes pe piata muzicala din Romania. Nu se teme de statutul de single si se declara o persoana indeajuns de cerebrala in ceea ce priveste viata ei sentimentala. Este foarte ambitioasa si asumata in tot ceea ce face si pune foarte mult accent pe dezvoltarea personala. Si pentru ca si imaginea conteaza, pune mare pret pe stilul de viata sanatos, pe sport si ingrijire.

Va invit sa descoperim impreuna misterele Andei Adam!

 



Tonica: Care este definitia ta pentru succes?

Anda Adam: Cred ca succesul adevarat este atunci cand ajungi sa fii iubit si admirat de multi oameni, sa ai venituri multumitoare si sa fii, in acelasi timp, incantat de ceea ce faci. Aceste trei elemente aduc echilibrul pe baza caruia poti merge mai departe cu fruntea sus.

 

Tonica: Statutul de single te sperie sau dimpotriva, iti este favorabil?

A.A.: Cu siguranta este mult mai bine atunci cand esti iubita, iubesti si traiesti o poveste de dragoste frumoasa. Si tot cu siguranta vin si momente in care povestile de dragoste iau sfarsit si apar altele la orizont. Sufletul are nevoie de hrana, iar iubirea este cel mai bun elixir pentru o tinerete vesnica. Sunt indeajuns de cerebrala incat sa nu ma sperie gandul unei perioade fara partener.

 

Anda Gold CorsetTonica:  In opinia ta, care sunt avantajele si dezavantajele vietii de celibatar?

A.A.: Depinde de fiecare caz in parte si de fiecare persoana. Avantajele tin de faptul ca te concentrezi mult mai mult pe viata profesionala si de aici succesul imediat. Apoi, iti aloci mai mult timp pentru tine insati, iti reevaluezi prioritatile in viata si incepi sa cunosti oameni noi. Dezavantajele apar doar atunci cand simti ca, in ciuda acestor lucruri pozitive, te simti incomplet.

 

Tonica: Ce planuri de viitor ai in ceea ce priveste cariera ta?

A.A.: Am inceput o colaborare foarte frumoasa cu baietii de la HaHaHa Production. Primul single produs impreuna, “Amo”, se bucura de mare succes. Urmeaza o a doua piesa pe care o vom lansa la inceputul verii. M-am concentrat in ultima perioada pe activitatea din Romania, multumita si proiectului “Te cunosc de undeva”, insa avem in plan si concerte peste hotare. In plus, intentionez sa ma implic in noi proiecte de televiziune.

 

Tonica: De-a lungul timpului, ai sustinut foarte multe concerte in afara granitelor tarii. Care este diferenta dintre publicul roman si cel din afara?

A.A.: Publicul extern este mult mai relaxat. Probabil nu este atat de incrancenat si ametit din pricina informatiilor din tabloide. Nu are atatea probleme financiare acasa. Cand decide sa iasa la un concert sau intr-un club, atunci lasa totul deoparte si se dedica exclusiv distractiei. Vine la concertele noastre pur si simplu pentru a se simti bine si a trai muzica. Asa nu inseamna ca am ajuns sa critic publicul roman. Nici vorba. Insa am remarcat aceasta diferenta de atitudine. 

 

Tonica: Care este colaborarea internationala la care visezi?

A.A.: Mi-as dori, bineinteles, sa ajung sa colaborez cu artisti de top internationali. Dar sunt, in acelasi timp, realista si prefer sa imi vad de propriul drum, pas cu pas, compunand si inregistrand muzica pe gustul meu si al fanilor mei. Ar fi autodistructiv gandul sa ajung neaparat sa cant, de exemplu, cu Lady Gaga. Pana sa imi irosesc ani buni agitandu-ma pentru acest lucru, mai bine ma concentrez pe ceea ce am eu de facut in cariera.

 

Tonica: Cine este modelul tau in ceea ce priveste cariera muzicala?

A.A.: Madonna. Indiscutabil. Este cea care si-a manageriat pana si managerii. Este cea care si-a tinut in frau intreaga cariera. Si vorbim aici de peste 30 de ani.

 

Anda White  SuitTonica: In afara de muzica, ce alte pasiuni mai ai?

A.A.: Categoric, sportul. De cand ma stiu, am avut un stil de viata sanatos. Mi-am dezvoltat o disciplina de la care nu ma abat. Merg la sala o odata la doua zile, am grija sa mananc sanatos, nu beau, nu fumez, nu am consumat niciodata droguri. Am mare grija de corpul meu. Apoi, imi place sa citesc, sa urmaresc un film atunci cand am timp. Sunt pasionata de gadgeturi, de tot ce inseamna internet. Mi-as dori sa am timp sa pot studia in amanunt pictura.

 

Tonica:  Daca nu ai fi facut muzica, spre ce alt domeniu te-ai fi orientat?

A.A.: Mi-am dorit dintotdeauna sa cant, chiar daca parintii mei isi doreau sa am o cariera mai “sigura” pe termen lung. Isi doreau sa studiez la Harvard, dreptul sau informatica, ceea ce era aproape sa si fac. In 1998, cand am terminat liceul, trebuia sa plec in Statele Unite la universitate, asa cum imi pregatise totul mama mea. Destinul a facut ca, atunci, piesa “Nu ma uita”, pe care am inregistrat-o alaturi de R.A.C.L.A., sa ajunga hit si astfel am ramas in tara pentru a ma bucura de cariera muzicala. Si de atunci nu a mai fost cale de intoarcere.

 

Tonica: Cu ce impresii ai ramas in urma participarii la emisiunea “Te cunosc de undeva”?

A.A.: A fost o experienta extraordinara, care m-a ajutat sa imi depasesc limitele. Nu am avut pana acum ocazia sa interpretez atatea genuri muzicale si sa intru in pielea atator personaje dificile. A fost superb, dar si obositor. Filmarile aveau loc de dimineata, de la prima ora, si pana seara tarziu. Au fost momente in care abia daca dormeam 3-4 ore pe noapte din pricina faptului ca aveam concerte in cluburi la miezul noptii, iar a doua zi dimineata trebuia sa fiu pe platourile de filmare la ora 8.

 

Tonica: Care a fost cea mai grea transformare? Dar cea mai spectaculoasa?

A.A.: Cred ca cel mai dificil a fost sa fiu Alex Velea, Ion Dolanescu si Pitbull. 

 

Tonica: Cat de importanta este imaginea pentru tine si care este modelul tau vestimentar, in cazul in care ai unul?

A.A.: Pentru un artist, este extrem de important aspectul fizic ingrijit si in continua schimbare. Publicul te adora asa cum esti, insa isi doreste sa fie surprins. Suntem, pana la urma, produse de marketing care trebuie sa tina pasul cu schimbarile, cu moda. Imi plac Victoria Beckham, Penelope Cruz si Madonna.

 

Tonica: Carui barbat din Romania i-ai oferi trofeul de “cel mai sexy barbat”?

A.A.: Lui Catalin Botezatu. 

 

Tonica: Iti multumim si, la final, te rugam, transmite-le un gand fanelor tale si cititoarelor Tonica…

A.A.: Va multumesc pentru faptul ca ati citit acest interviu si ca ati avut ocazia sa ma cunoasteti mai bine. Aveti grija de voi, de sanatatea voastra interioara si exterioara, de cei dragi voua. 

 

Text: Alexandra Lupu