Activitati distractive si utile pentru cupluri

cupluNu conteaza daca niciunul dintre voi nu a mai pus mana pe o pensula de la gradinita. Pictura de amuzament (nu arta) nu necesita prea multe, ci doar 3 lucruri: tu, el si… o pensula. Nu trebuie sa ai cine stie ce cunostinte intr-ale dansului, pur si simplu trebuie sa te misti pe muzica, asa cum simti tu. Cursuri de gatit? Nici gand! Cateva alimente, o carte de bucate si o tigaie vor face experienta culinara in doi una memorabila. Aveti grija insa cu aragazul, nu uitati sa il opriti. Toate activitatile prezentate mai jos fac parte din lista activitatilor utile si totodata distractive in viata de cuplu. Check out!



  • Dansul

Este adevarat ca dansul exista de cand lumea si pamantul, insa voi ati dansat ultima data acum… nici nu-ti mai amintesti exact, asa-i? Nu-i nimic, orice dezvat are si un invat. J Asa ca da un search pe google, aculta cateva melodii si alege-le pe primele 5 care iti plac cel mai mult. Daca iti este rusine sa dansezi in fata lui, exerseaza singura in oglinda pana ajunge el acasa. Alege un tango sau un cha-cha chiar daca nu stii pasii. Este foarte distractiv iar calcatul pe picioare va fi cireasa de pe tort. Sa nu mai vorbim de faptul ca va veti distra la maximum. Incearcati si veti vedea!

 

  • Gatitul

Se zice ca “dragostea trece prin stomac” si tocmai de aceea trebuie sa faci ceva in directia asta. Daca pana acum singura care isi facea simtita prezenta in bucatarie erai doar tu, a venit momentul schimbarii. Ia-l si pe el in bucatarie si puneti amandoi umarul la treaba. Nu te chinui cu mancaruri sofisticate care necesita prea mult timp, ci gatiti impreuna ceva doar cu ajutorul alimentelor pe care le aveti la dispozitie in acel moment. Nu te mai gandi la caldura din bucatarie, ci priveste partea buna a lucrurilor: mancati si petreceti mai mult timp impreuna.

 

  • Invatarea unei limbi straine

Inscrieti-va impreuna la un centru de limbi straine si invatati ce limba vreti voi. Niciodata nu-i prea tarziu ca sa inveti. Fiind amandoi in acelasi loc si invatand aceeasi limba straina, veti putea exersa comunicand unul cu celalalt. Astfel inveti si te si distrezi.

 

  • Masajul

Nu, nu trebuie sa ai cine stie ce abilitati exceptionale ca sa poti realiza un masaj. Tot ce ai nevoie este un ulei de masaj, un prosop si voi amandoi implicati in aceeasi activitate, in acelasi timp. Stii si tu cat de placut este ca atunci cand vii de la serviciu, cineva sa-ti maseze spatele cocosat de la atata munca si de la statul pe scaunul de la birou. Ei bine, daca stii, atunci de ce nu iei initiativa? Fa un “deal” cu partenerul de viata: Astazi el este cel care se bucura de masajul facut de tine si maine tu. Exista o multime de tutoriale care iti arata cum sa realizezi un masaj de relaxare, tutoriale care, crede-ma pe cuvant, sunt foarte bune.

 

  • Cursurile de fotografie

“Amintirile cele mai frumoase se vad in fotografii”, nu-i asa? Exista unele studiouri care ofera cursuri introductive, precum si ateliere de lucru specializate, concentrandu-se pe domenii precum arta sau fotografie. Va puteti inscrie la unele dintre aceste cursuri. Chiar daca sunt costisitoare, eu zic ca merita. Timpul trece si peste poze, nu doar peste voi, si tocmai de aceea ele trebuie sa fie cat mai clare. Nu cred ca ti-ai dori sa le arati nepotilor tai o poza din vacanta din Thailanda in care fata ti-a fost stearsa (dovada ca lucrurile se uzeaza odata cu trecerea timpului) si barcuta din spate este neclara. So, ce mai astepti?

 

Text: Andreea Popescu