Cele mai sexy tunsori ale toamnei

prFie ca preferi parul lung sau pe cel scurt, poti fi sexy daca stii ce tunsoare sa-ti alegi. Pana la urma, ceea ce face o tunsoare sa fie sexy este modul in care o porti, atitudinea pe care o afisezi. Noi am tras cu ochiul la celebritati si am cules pentru tine cele mai sexy tunsori ale acestei toamne. Iar tie nu-ti mai ramane decat sa te inspiri si sa o alegi pe cea care te reprezinta!



Modele de tunsori in voga in sezonul rece 2013 – 2014, adoptate de vedete

 

Beyonce a optat in acest sezon pentru o tunsoare bob. Insa nu orice fel de bob, ci un bob cu bucle lejere, foarte sexy si fresh, care se opreste la baza gatului. O idee frumoasa, o tunsoare feminina care va inspira cu siguranta multe femei.

 

Si bobul ales de Karlie Kloss este o idee foarte buna pentru aceasta toamna. Ondulat doar pe o parte, oprindu-se deasupra barbiei si ”accesorizat” cu un breton mai lung spre exteriorul fetei, bobul lui Karlie Kloss a cucerit nu doar barbatii, ci si femeile.

 

Cine a spus ca parul scurt nu poate fi sexy? Daca ai vazut noua tunsoare a lui Charlize Theron, cu siguranta ti-ai schimbat parerea despre tunsorile asa zise ”baietesti”. Perciunii ascutiti, cararea pe o parte, parul usor mai lung in partea din fata si intors de pe frunte, o fac pe frumoasa blonda o aparitie la fel de sexy ca si in perioada in care se mandrea cu parul sau lung, ondulat.

 

rihanaO alta idee de tunsoare scurta si sexy o gasim la Rihanna. Parul taiat neuniform in partea din spate si umflat, completat de bretonul pe-o parte tuns in trepte, ii dau acesteia un aer de ”fata rea”, care incita si atrage. Si ce culoare mai buna sa insoteasca un astfel de styling decat negru? Crazy, sexy, wild!

 

Daca preferi parul lung, sigur tunsoarea adoptata de Jessica Alba va fi un bun reper pentru tine. Tuns in scari, ajungand pana deasupra bustului si ondulat discret, parul actritei inspira feminitate si delicatete. Acelasi tip de tunsoare l-a adoptat si Scarlett Johansson, iar daca doua dintre cele mai sexy femei din lume au ajuns sa se tunda astfel, este clar ca acest tip de styling va face ravagii printre domni.

 

Actrita din ”Glee”, Naya Rivera, cu al sau par lung si negru, ne-a atras atentia cu o tunsoare simpla, dar care are exact acea atingere chic care il scoate din anonimat. Iar acest accent este dat de faptul ca pe laterale, cateva suvite de par sunt tunse mai scurt si rasucite usor catre exterior.

 

Parul blond, tuns pana sub barbie si buclele retro ale lui Taylor Swift este perfect pentru o diva. Daca iti place sa stralucesti si sa fii in centrul atentiei si esti adepta unei vestimentatii elegante, aceasta este tunsoarea care ti se potriveste. Nu doar sexy, senzationala! Toamna aceasta construieste-ti un look sexy pornind chiar de la cap… sau mai bine zis, de la par!

Farmacistii Catena recomanda samponul tratament Node K de la Bioderma. Samponul limiteaza reaparitia scuamelor prin actiunea imediata a acidului salicilic, avand de asemenea un efect calmant asupra pruritului si iritatiilor. Mai multe detalii gasiti aici

Text: Bianca Badescu