De vorba cu Voltaj

Voltaj PRINCIPALADat fiind ca pe 20 martie trupa Voltaj va sustine un “Meci de box” in cadrul Salii Polivalente, am decis sa realizam un interviu cu membrii trupei in exclusivitate doar pentru voi. Am aflat de la baieti mai multe despre piesa, despre planurile de viitor ale trupei dar si despre cum se pregatesc ei pentru noul concert. Nu ratati concertul din 20 martie, de la ora 19.30, in ringul Salii Polivalente, in care sunteti asteptati de catre trupa Voltaj la un… “Meci de box”!

 

Buna, cum a fost primit de public cel mai nou single, si anume “Meci de box”?

E un pic prea devreme ca sa tragem o concluzie, abia am lansat videoclipul. Dar pana acum, lucrurile merg bine. 

Vorbeste-ne mai mult despre aceasta piesa: cine a compus versurile, care este mesajul ei si cum a fost gandita?

Muzica si versurile sunt compuse de Voltaj, la partea de productie muzicala am lucrat cu George Hora. 

Piesa dispune si de un videoclip. Ce ne poti spune despre povestea transpusa in imagini?

Regizorul Dan Petcan, cu care suntem la a patra colaborare, a venit cu ideea ca personajele principale sa fie niste copilasi, frate si sora. Astfel ca micile disensiuni din versuri sunt traite de acesti doi copilasi si toata povestea capata o amprenta candida. 

Sunteti pe piata muzicala din Romania inca din anul 1998. Care este secretul longevitatii trupei Voltaj?

Nu cred ca e vreun secret. Sau poate nu-l stim nici noi. Cert este ca am facut totul din placere, am fost noi insine si am muncit foarte mult. Si se pare ca multa lume s-a regasit in versurile noastre. 

Voltaj SECUNDARAToate piesele lansate de trupa Voltaj au fost foarte apreciate de catre publicul larg. Care este secretul succesului?

Am cantat despre ce ni s-a intamplat noua sau prietenilor apropiati, nu am inventat povesti. Niciodata nu am vrut sa parem altceva decat suntem in realitate. Avem mereu un mesaj optimist si credem ca e nevoie de asa ceva in anii pe care ii traversam. In plus, am incercat tot timpul sa avem un sound actual, in context cu muzica anilor respectivi.

Cum stati la capitolul concerte, reusiti sa faceti fata tuturor cerintelor?

Avem un numar relativ constant de concerte in fiecare an, nu ne plangem.

 Stim ca pe 20 martie, de la ora 19.30, in ringul Salii Polivalente, va invitati fanii la un „Meci de box“. Ce ne puteti spune despre acest concert?
Scene mobile, invitati, lasere, pirotehnie, NEBUNIE! … Va recomandam sa nu-l ratati. 🙂 

Ce ne pregateste trupa Voltaj in viitorul apropiat?

Deocamdata, fiind extrem de preocupati sa ne iasa foarte bine concertul din 20 martie de la Sala Polivalenta, nu ne-am facut alte planuri. Dupa aceasta data, sigur vom avea si alte lucruri de oferit. 

Un gand pentru cititoarele Tonica…

Le asteptam la concertul din 20 martie, nu doar cu muzica, ci si cu un cadou special pentru fiecare, fiind luna martie. Si sa nu uite sa-si traiasca mereu viata ca la 20 de ani!

 

Text: Andreea Popescu