Tendintele OPI pentru aceasta iarna

Joey_BrownOPI a lansat marti, 16 noiembrie 2010, la Bucuresti, noua colectie de manichiura pentru 2011. Gama de oje a fost realizata impreuna cu vedete celebre de la Hollywood si din lumea tenisului.

La eveniment a fost prezenta “Regina Unghiilor” de la Hollywood, Joey Brown. Dupa discursul lui Joey despre noile oje OPI, a urmat prezentarea colectiilor si “Teenage dream” by Katy Perry, “Glam Slam” by Serena Williams si colectia de sarbatori “Burlesque”, care a fost incheiata cu un show de cabaret.

Culori sportive a la Serena Williams

OPI1

Colectia “Glam Slam” va contine 8 nuante de lacuri de unghii, in casete de cate 2 nuante complementare, iar fiecare va fi lansata la inceputul celor 4 turnee mari de tenis: Australian Open, French Open, Wimbledon si US Open.

Visul adolescentin al lui Katy Perry pe unghiile tale

Inspirata de stilul lui Katy, dar si de cel mai recent album al divei, “Teenage Dream”, Katy Perry Collection de la OPI va include 4 culori tari si irezistible pentru unghii. Noutatea colectie consta in faptul ca s-a creat o nuanta cu o formula revolutionara, numita Shatter Black. Aceasta va completa colectia foarte moderna, atunci cand este aplicata peste lacurile de nuante aprinse.

OPI3

Inspiratia culorilor din farmecul cabaretului 

Colectia “Burlesque” a fost inspirata de costumele extravagnate si coregrafia indrazneata a filmului cu acelasi nume, realizat de Sony Pictures. “Burlesque” va cuprinde 12 nuante in editie limitata pentru Sarbatorile 2010. Culorile sunt stralucitoare, perfecte pentru perioada sarbatorilor. Distreaza-te cu auriul stralucitor “Bring on the Bling”, verdele spectaculos “Glow Up Already”, portocaliul sclipitor “Extra – vaganza”, albastru cu sclipici “Shimer&Shimer”, sclipici fuchsia “Show It & Glow It”, rosu stralucitor “Ali’s Big Break” si multe alte nuante tentante, delicioase si pline de sclipiri.

Text: Bianca Badescu