Anna Lesko, prima piesa cu ritmuri orientale

Anna-Lesko-down-downDown Down, subintitulat Habibi, este noul single al Annei Lesko, o piesa incendiara ce anunta sa tina topurile din vara aceasta. Pentru prima oara in cariera sa muzicala, artista a decis sa introduca ritmuri orientale intr-o melodie si se pare ca i-a iesit destul de bine.



Videoclip cu elemente etnice

De-a lungul carierei artistice, Anna Lesko a reusit sa-si surprinda placut fanii si sa se remarce in lumea muzicala nu doar datorita timbrului vocal deosebit, ci si datorita videoclipurilor incarcate de senzualitate si sex-appeal. Acelasi tipar il are si noul sau clip in care o putem vedea pe indragita ucraineanca in ipostaze sexy, incitante, elementele etnice presarate reusind sa incinga atmosfera. Down Down este interpretata impreuna cu Vova, iar videoclipul este unul de imagine, in regia lui Bogdan Daragiu.

Noua mea piesa merge drept la tinta, te prinde si te aprinde. ‘Down Down’ deschide porti catre distractie, in zbor spre nopti de extaz si pasiune, ciocolata si sampanie si toate dorintele interzise”, a declarat Anna Lesko.

Text: Madalina Manole