Bronzul natural – straluciri sidefate in anotimpul rece

abbsAm auzit cu totii avertismentele medicilor, intensificate chiar ingrijorator in ultimii ani: “Evitati expunerile excesive la soare!”. Cu toate   acestea, cum sa rezistam ispitei de a avea un corp frumos bronzat, care sa ne dea acea alura varatica, sexy si incantatoare?

Nici solarul nu este o solutie, din moment ce se aud tot mai multe voci care spun ca ar fi cancerigen.  Exista insa o alternativa naturala si fara efecte secundare pentru care putem sa optam: machiajul bronzant pentru corp, fara expunere la soare sau UV (raze  ultraviolete).

Bronz, stralucire si hidratare chiar si iarna

  Pentru ca vin sarbatorile si ne dorim sa aratam cat mai bine in rochia de seara, trebuie sa ne pregatim corpul, mai ales daca vrem sa purtam o rochie scurta sau decoltata. Nu trebuie sa ne mai facem probleme ca avem picioarele prea albe sau ca rochia nu va fi suficient pusa in valoare pe o piele nebronzata. Exista o solutie naturala care ne va asigura un bronz frumos pe timpul iernii.

 Machiajul bronzant este un sistem prin care pielea capata o culoare de bronz natural si uniform, imediat dupa aplicarea spray-ului bronzant. Este facut dintr-o combinatie de ingrediente cu efect de bronzare si contine aloe vera care hidrateaza pielea si ii da stralucire.

Un bronz fara exfoliere si fara pete

Aplicarea machiajului bronzant dureaza maximum 40 de minute, iar efectele se vad dupa 2-4 ore de la aplicarea spray-ului. Procesul este mai simplu decat in cazul unui autobronzant: nu este nevoie de exfoliere si nici de aplicarea unei crème foarte hidratante pe palme si talpi. Excesul de spray pulverizat in aceste zone se elimina cu un servetel umed. Machiajul bronzant nu este un autobronzant si nici un bronz organic, ci un machiaj bronzant care dureaza intre 4 si 7 zile, in functie de tipul de ten. Putem sa ne bronzam de Craciun si sa ne mai programam o sedinta inainte de Revelion pentru reimprospatarea bronzului. Foarte important este faptul ca, dupa acest interval, pigmentul va disparea treptat fara a lasa pete pe piele sau pe haine, cum se intampla in cazul altor produse pentru bronzat. Este simplu si fara efecte nedorite.

Pretul unei sedinte este in jur de 80 de RON, un pic mai scump decat o sedinta de bronz organic. Daca nu stii ce cadou sa-i faci prietenei tale de Craciun, un gift-card pentru sedinte de machiaj bronzant ar fi o ide

e interesanta si usor de pus in practica. Si cred ca nicio fata nu ar refuza un bronz natural cadou, acum cand nu mai este nici urma de soare pe cer.

Text: Bianca Badescu

Sursa: Salon Chocolate The Tanning Bar, Calea Dorobantilor 111-131, sector 1, Bucuresti.