Gisele Bündchen… sau cum sa devii un top-model

gisele-bundchen-2_1_Nascuta in anul 1980, Gisele Bündchen s-a nascut intr-un oras din Brazilia si a fost remarcata la varsta de 13 ani in timpul unei excursii cu scoala in Sao Paulo, participand apoi la concursul Elite Look of the Year, unde nu a iesit decat pe locul patru, insa si-a inceput cariera in modeling la putin timp dupa incheierea concursului, facandu-si debutul pe pasarela Saptamanei Modei de la New York in anul 1996.

 



Drumul catre succes

In anul 1998 a aparut pe coperta revistei Vogue, varianta britanica, si in mai putin de patru ani a avut mai mult de 10 aparitii de coperta, fiind una dintre cele mai dorite modele ale generatiei ei. Frumoasa blondina a fost, rand pe rand, imaginea unor mari branduri, printre care Missoni, Chloe, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferre, Ralph Lauren si Versace. In anul 2000, Gisele a dat marea lovitura, cum s-ar spune, si a semnat un contract cu Victoria’s Secret, care nu numai ca a facut-o mai mult decat celebra, insa a si imbogatit-o. Nenumaratele aparitii pe podium au propulsat-o in topul celor mai apreciate modele. Frumusetea si felul in care arata te lasa pur si simplu fara rasuflare. Faptul ca a deschis prezentarile unor nume precum Marc Jacobs, Michael Kors, Dolce&Gabbana sau Valentino, precum si faptul ca a prezentat pe acelasi catwalk cu modele precum Linda Evanghelista, Naomi Campbell si Eva Herzigova nu inseamna decat incununarea succesului.

A fost numita de catre revista Rolling Stone „cea mai frumoasa fata din lume” si nu s-a oprit aici. Potrivit topului Forbes din anul 2011, este una dintre cel mai bine platite modele din lume, de fapt se afla chiar pe locul I, ceea ce demonstreaza ca este o profesionista desavarsita. De la brandurile Apple si Volkswagen, Bündchen a primit si cateva roluri in film. A jucat in productiile Taxi si The Devil Wears Prada si, desi rolurile ei nu au fost atat de insemnate, probabil ca au contribuit la averea pe care o poseda astazi.

Barbat sau femeie, nu ai cum sa nu admiri top-modelul care a stiut si stie sa se faca placut si sa uimeasca la fiecare aparitie, fiind un simbol al feminitatii, al gratiei si se pare ca, pe masura ce inainteaza in varsta, devine din ce in ce mai atragatoare. Iata si un lucru mai ciudat pe care nu il stiai despre Gisele, si anume ca este o persoana obsedata de curatenie si se teme ca nu cumva sa pateasca ceva. De asemenea, Gisele detine si un brand personal de incaltaminte si s-a implicat activ si in actiuni caritabile.

Viata personala

In ceea ce priveste viata personala, dupa ce in anul 2005 s-a despartit de actorul Leonardo DiCaprio dupa o relatie care a durat cinci ani de zile, in anul 2006 l-a intalnit pe Tom Brady, care a fermecat-o cu un singur zambet si, trei ani mai tarziu, cei doi s-au casatorit. La sfarsitul anului 2009, frumosul top-model a nascut un baietel, pe care l-a numit Benjamin. Dupa nastere, Gisele arata la fel de bine ca si inainte sa devina mamica, declarand ca yoga a ajutat-o extrem de mult in procesul de refacere. Gisele adora rolul de mama, iar totalul aparitiilor ei se pare ca nu a fost surclasat decat de Diana, Printesa de Wales.

“Urasc oamenii care imi invadeaza intimitatea. Urasc sa se vorbeasca despre viata mea privata…” – G. Bündchen

Text: Ruxandra Raica

Surse: www.vogue.co.uk; www.allwomenstalk.com