Lady Gaga, inspirata de Lily Allen (Cooper)

ladygaga_1259221770Deja faimoasa cantareata Lady Gaga a dezvaluit faptul ca sursa de inspiratie din spatele melodiei lansate in anul 2009 intitulata So Happy I Could Die a fost chiar frumusica Lily Allen, in prezent Cooper. Intr-un schimb de replici pe Twitter, Lady Gaga i-a spus lui Allen ca s-a gandit la ea cand a realizat piesa de pe albumul The Fame Monster, exprimandu-si, de asemenea, incantarea asupra faptului ca Lily s-a decis sa isi foloseasca numele de casatorie, si anume Cooper, in cariera sa muzicala.

Lily, care a dezvaluit ca toate materialele sale viitoare vor fi lansate sub numele Lily Rose Cooper, a fost cea care a initiat schimbul de replici: „Am avut un vis foarte ciudat cu Lady Gaga noaptea trecuta”. Gaga i-a raspuns: „Data viitoare ai putea sa faci multe, multe poze astfel incat sa vad si eu? Imi place ca iti folosesti numele de casatorie pe Twitter”. Lily a marturisit apoi ca visul nu a fost chiar unul placut si ca nu isi doreste sa se mai intample, iar Lady Gaga i-a spus apoi lui Lily ca i-a fost muza.

Lily Allen (Cooper) se pare ca s-a intors in studio pentru a inregistra un nou material si, in plus, este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

 

Text: Ruxandra Raica