Alexandru Arsinel, 50 de ani de cariera

photoliu0287Maestrul Alexandru Arsinel va sarbatori duminica, pe data de 27 mai, 50 de ani de activitate printr-un spectacol la Sala Palatului in care sunt invitati numerosi artisti precum Florin Piersic, Marina Voica, Niculina Stoican, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adrian Enache si, desigur, doamna Stela Popescu, alaturi de care a petrecut atat de multe momente de nepretuit pe scena.

Actorul, care este si director al Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Bucuresti, a marturisit in cadrul unei conferinte de presa ca au fost foarte multe clipe emotionante de-a lungul carierei sale, ca cel mai mare efort il depunea atunci cand avea un rol mic si ca este genul de persoana care uita toate neplacerile vietii.

Alexandru Arsinel s-a nascut pe 4 iunie 1939, in localitatea Dolhasca, judetul Suceava. In anul 1962, el a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica “I. L. Caragiale” din Bucuresti, iar impreuna cu Stela Popescu au format un cuplu artistic celebru in tara si in strainatate. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca Maestrul Arsinel face parte din echipa Catena, fapt de care suntem foarte mandri!

La multi ani, Maestre!

 

Text: Ruxandra Raica