Aur, Argint si Un Bronz Perfect

Afis_promotie_Aur_argint_si_un_bronz_perfectFarmec lanseaza promotia nationala Aur, Argint si un Bronz Perfect, prin care doneaza un procent din vanzarile generate de Gerovital Sun, echipei Olimpice a Romaniei. Promotia face parte din campania „Hai sa aducem Romania acasa”, prin care Farmec sustine Echipa Olimpica a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra, ca Sponsor Principal.

Promotia Aur, Argint si Un Bronz Perfect se desfasoara in perioada 1 iunie – 12 august 2012 si include toate cele 14 produse din gama Gerovital Sun.

Campania „Hai sa aducem Romania acasa” este unul dintre cele mai importante proiecte de responsabilitate sociala desfasurate de Farmec. Lansata anul trecut, campania isi propune sa-i sprijine pe sportivi in drumul lor catre una dintre cele mai importante competitii, Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Participand la promotie, consumatorii vor avea ocazia sa castige 10 medalii de aur in valoare de 1.000 de euro fiecare si 3.504 medalioane de argint, sub forma de pandantiv. Medalioanele se vor acorda zilnic, la fiecare 15 minute, intre orele 09-21.

Pentru a intra in posesia uneia dintre medaliile cu insemnele Olimpiadei, consumatorii trebuie sa trimita codul unic promotional de pe produsele Gerovital Sun, fie prin sms, fie online, prin intermediul site-ului gerovital.ro. Castigatorii se vor desemna saptamanal, prin tragere la sorti.

 

 

Text: Andreea Popescu