Clinica Favero, acum si in Romania

Clinica_FaveroIncepand cu luna iulie 2012 celebra clinica din Italia – Clinica Favero – se deschide oficial pentru consumatorii romani. Dupa lansarea in Marea Britanie, renumita clinica italiana de servicii medicale din domeniul stomatologic alege Romania ca noua sa destinatie de business, oferind publicului roman servicii inovatoare de implantologie si estetica dentara.

Clinica Favero introduce un concept nou in Romania deoarece se adreseaza atat pacientilor, prin cele mai performante metode si tehnici de stomatologie si implantologie, cat si medicilor stomatologi, prin cursurile de perfectionare sustinute de specialisti internationali in domeniu.

Aceasta clinica se implica in mod constant si activ in cercetarea tratamentelor in absenta durerii. Din echipa fac parte medici si anestezisti bine pregatiti, interventiile chirurgicale, de la cele mai simple pana la cele mai complexe, se desfasoara in conditii in care durerea este redusa la minimum. Medici italieni, spanioli, americani si romani vor acoperi toate specialitatile: ortodontie estetica, chirurgie orala, stomatologie si protetica estetica, implantologie la cele mai inalte standarde si tehnici estetice faciale non-invazive.

Clinica este situata intr-o locatie centrala si ultramoderna, in cadrul City Gate South Tower, ocupand o suprafata de peste 500 metri patrati.

Text: Ruxandra Raica