Cu biscuitii deliciosi belVita Start poti lua micul dejun oriunde te-ai afla

Biscutii_belVitaPermanenta criza de timp, distanta sau aglomeratia din trafic cu care ne confruntam in fiecare dimineata sunt adesea pretextul de a sari peste micul dejun, cu toate ca acesta reprezinta cea mai importanta masa a zilei. Conform statisticilor, pentru cei mai multi dintre romani, cina a devenit principala masa a zilei, iar orele tarzii la care luam masa de seara sunt direct proportionale cu numarul kilogramelor in plus.

Prin evenimentul belVita Start City Tour, belVita Start atrage atentia asupra importantei micului dejun, care poate deveni un obicei placut si firesc, ce ne ajuta sa incepem o dimineata plini de energie. Principalul lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare cand alegem ce servim la micul dejun este sa oferim organismului combustibilul atat de necesar din nutrientii esentiali.

Pentru a-i ajuta pe romani sa-si inceapa dimineata in forta, Kraft Foods a lucrat impreuna cu specialisti nutritionisti pentru a crea biscuitii speciali pentru mic dejun – belVita Start, ce iti asigura energia necesara pentru a te mentine in forma intreaga dimineata. Eliberarea treptata de energie este rezultatul unei combinatii de ingrediente atent selectionate si al unui proces de coacere special ce ajuta la pastrarea integritatii bobului astfel incat carbohidratii sa fie eliberati in mod treptat in organism. Fiecare ambalaj individual contine o portie de patru biscuiti deliciosi pentru mic dejun, si au un continut bogat de cereale integrale – o sursa de fibre, vitamine si minerale.

Gama belVita Start este prezenta pe piata din Romania cu 5 sortimente diferite: Cereale si Lapte, Cereale si Fructe, Cereale si Ciocolata, Cereale Miere si Alune de Padure si Cereale si Afine Rosii, unul mai gustos ca altul.

 

Text: Andreea Popescu