DELTA HOSPITAL se lanseaza pe piata serviciilor medicale private din Romania

delta_hospitalDelta Hospital, un nou centru medical privat care include spital si ambulatoriu cu dotari de ultima ora, a fost inaugurat oficial ieri, 20 iunie 2011. Investitie cu o valoare estimata de 13 milioane de euro, Delta Hospital este un centru medical integrat, cu potential de diagnostic multivalent si un spital modern in care se pot realiza interventii chirurgicale similar oricarui spital european.

Delta Hospital include un spital ultramodern, cu o capacitate de 55 de paturi in rezerve de lux, bloc operator cu 4 sali de operatie, terapie intensiva si circuite adecvate cerintelor actuale, un centru de diagnostic si tratament cu 24 de cabinete de specialitate, dar si 170 de locuri de parcare amenajate in interiorul cladirii, adica, in total, 10.000 de metri patrati dedicati serviciilor medicale. Constructia si lansarea Delta Hospital, inclusiv a ambulatoriului acestuia, care functioneaza inca din noiembrie 2010, au necesitat o investitie de circa 13 milioane de euro, care include costurile constructiei si aparaturii, precum si pe cele ale amenajarilor specifice.

In ceea ce priveste echipa de medici, aceasta a fost selectata pe criteriul excelentei actului medical si in conformitate cu motto-ul Delta Hospital – “Profesionistii fac diferenta”. Alaturi de dr Catalin Copaescu, din echipa Delta Hospital fac parte medici care, prin practica lor in domeniul medical, s-au impus ca nume de referinta in medicina romaneasca.

 

Text: Andreea Popescu