Noua Policlinica Regina Maria ofera servicii de recuperare medicala unice in Romania

Noua Policlinica Regina Maria ofera servicii de recuperare medicala unice in RomaniaS-a deschis oficial prima policlinica din Bucuresti localizata intr- un mall – Regina Maria Sun Plaza. Policlinica este specializata in servicii de fiziokinetoterapie, pediatrie si imagistica- RMN.

Un serviciu unic in Romania, care va putea fi gasit exclusiv la Regina Maria Sun Plaza este sistemul de recuperare medicala pentru coloana vertebrala DAVID, care are la baza un principiu de profilaxie si terapie prin miscare controlata. Aparatura DAVID testeaza toate segmentele coloanei vertebrale si grupele musculare si ofera, ulterior, o schema terapeutica particularizata. De asemenea, policlinica pune la dispozitie sase cabinete de pediatrie si o echipa de medici care ofera servicii specializate de pediatrie: ORL, oftalmologie cu aparatura de ultima generatie Zeiss, chirurgie, ortopedie, dermatologie, alergologie si neurologie.

Text: Andreea Popescu

iunie 28th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate