Filmari cu surprize la „Romanii au artisti”

Romanii au artistiAstazi, de la 20:30, prima editie “Romanii au artisti” ii va incanta pe cei de acasa cu un spectacol inedit. Cele mai indragite slagare autohtone si sketch-uri celebre vor reveni in atentia telespectatorilor, intr-o interpretare actuala. Mihai Bendeac si CRBL au acceptat provocarea unui duet inedit cu celebra melodie “Ma dusei la targ”.

Zis si facut! Imbracati in straie populare, cu ii, itari, bundite si brau la mijloc cei doi s-au pregatit ca la carte, iar pentru a reda cat mai bine textul piesei au avut o “recuzita” extrem de neobisnuita. Spre uimirea celor aflati la filmare, pe platou au aparut rand pe rand tot felul de animale de la cele mici, pui, rata sau gasca pana la oaie, porc, cal sau chiar o vacuta. Insa surpriza abia acum avea sa se intample!

Cand vacuta si-a facut intrarea in scena, cei doi au avut parte de un moment savuros chiar in timp ce camerele filmau. Cand Mihai Bendeac canta, vacuta s-a apropiat de piciorul lui si a inceput sa-l traga cu dintii de pantalon. Desi initial speriat, actorul s-a distrat copios cand a vazut ca animalul era de fapt pasnic si prietenos. Dupa filmarea secventei, camerele au trebuit oprite pentru ca a urmat inevitabil o rafala sanatoasa de ras.

“Eu m-am distrat sanatos si inainte de filmarea propriu-zisa cand am aflat de la Bendeac cum vrea sa faca acel moment. E o echipa frumoasa acolo care isi doreste sa ofere publicului ceva inedit. Intreg proiectul e deosebit in sine si cred ca oamenii au nevoie de acest divertisment sincer, curat, de muzica, dans si umor”  a spus CRBL. 

Tot in aceasta editie, le vom vedea pe Delia si Angela Similea interpretand impreuna “Casa mea”, Mihai Bendeac va interpreta “Strengarul” si alaturi de Gabriel Cotabita, “Dorul”, iar surprizele nu se opresc aici. O serie de sketch-uri savuroase ii asteapta pe cei de acasa, precum “Numele la nunta”, “In loja” sau “Sa nu fim gelosi”. Rodica Popescu Bitanescu, Anca Sigartau, Cristina Stamate, acestia sunt doar cativa dintre actorii indragiti pe care telespectatorii ii vor vedea astazi la “Romanii au artisti”.

Text: Bianca Badescu