Gama Quixx® Protect cu extract de alge rosii

Gama Quixx® Protect cu extract de alge rosiiPentru ca iarna raceala isi face de cap, Berlin-Chemie Menarini a lansat Quixx® Protect – spray nazal si pastilele pentru gat, cu rol in prevenirea racelii sau scurtarea duratei acesteia, cu extract de alge marine rosii, care lupta impotriva virusurilor ce ataca mucoasa nazala, bucala sau a gatului. Ambele produse pot fi folosite atat in timpul sarcinii, cat si in perioada de alaptare, iar spray-ul poate fi administrat copiilor incepand de la 1 an.

Scut protector impotriva influentelor externe

Spray-ul nazal Quixx® Protect formeaza o pelicula protectoare in cavitatea nazala. Stratul de gel lichid actioneaza ca un scut protector impotriva influentelor externe, cum ar fi virusurile care pot produce viroze respiratorii si coronavirusurile, prin prevenirea atasarii acestora de peretele nazal si absorbtia lor in tesut. Pastilele pot preveni sau ajuta la tratarea infectiilor virale ale tractului respirator superior, umezesc gura si gatul in caz de tuse sau de raguseala si contribuie la tratarea simptomelor gatului uscat, iritat. Spray-ul nazal poate fi administrat de trei sau mai multe ori pe zi, iar pastilele de supt, de trei pana la sase ori pe zi.

Text: Ruxandra Dumitrescu

decembrie 23rd, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate