Lui Taylor Lautner ii plac femeile… Ce bine!

taylor_lautner_best_picsNu de mult a aparut pe internet revista  “People” pe coperta careia actorul Taylor Lautner recunoaste ca ar fi homosexual.
Datorita faptului ca revista “People” este atat de cunoscuta, nimeni nu a pus la indoiala veridicitatea acestei informatii, mai ales ca pe coperta apare data de 7 ianuarie, ca data de aparitie pe piata a acestui  numar.

Cei care au vrut sa ii faca “varcolacului” o gluma au postat pe internet o poza cu o falsa coperta a publicatiei, pe care aparea Taylor Lautner. Dedesubtul chipului actorului era scris „Out & Proud”, o aluzie la sexualitatea actorului. Un reprezentant legal al publicatiei a declarat ca, de fapt, coperta este falsa si a negat zvonurile potrivit carora actorul le-ar fi declarat celor de la “People” ca ar fi homosexual. Si rapperul Russell Simmons a crezut acest zvon si l-a felicitat pe Lautner pe Twitter spunandu-i: „Te felicit pentru curajul tau. Sunt dezamagit de oamenii care glumesc pe seama unui subiect atat de serios ca recunoasterea orientarii sexuale. Lasati-l pe Taylor sa fie cine vrea sa fie”.

Actorul a declarat ca nu are niciun fel de inclinatie pentru semenii de acelasi sex, ci ii plac femeile, ca oricarui alt barbat heterosexual. Deci putem respira usurate pentru ca lui Taylor ii plac FEMEILE.

Text: Andreea Popescu