New Year’s Resolution, dieta de 13 zile, bazata pe principiile dietei de schimbare a metabolismului

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0adiet_to_goDiet to go, compania specializata in livrarea de diete acasa ori la birou, propune New Year’s Resolution. In cazul in care nu ai auzit inca de acest site, afla ca www.diettogo.ro vine cu o dieta bazata pe principiile dietei de schimbare a metabolismului: “Dieta de 13 zile” este special gandita pentru cei care vor sa slabeasca rapid si sa-si pastreze greutatea obtinuta in urma dietei cat mai mult timp.

Meniul este format din 3 mese principale, respectiv mic dejun, pranz si cina, si include salata “Fitness” cu baby spinach si ou, fasii de vita cu ierburi aromatice si salata rucola, piept de pui cu sos de iaurt si menta, muschi de vita argentinian la gratar si salata verde si multe alte alimente sanatoase. Chiar daca pretul unei astfel de diete este destul de piperat, aceasta promite victoria in lupta cu kilogramele in plus.

Pentru ca rezultatele sa fie cele dorite, in timpul dietei este bine sa nu fie consumat niciun alt aliment in afara celor propuse in meniul Diet to go. Succes!

Text: Andreea Popescu