Remedii pentru alergiile pielii

Remedii pentru alergiile pieliiAlergiile pielii pot aparea din mai multe motive. Fie ca este vorba despre alergia la soare, la unele tesaturi, la fructe sau la legume, alergiile pielii reprezinta o reactie hipersensibila la anumite substante. Aceste alergii se vindeca in timp si este nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Iata cateva remedii pentru a vindeca alergiile in mod natural.

  • Bea multa apa! Apa este un leac natural pentru alergiile pielii. Apa curata intregul sistem, astfel toxinele pot fi indepartate. De asemenea, apa subtiaza secretiile si vindeca alergiile.
  • Aplica ulei de nuca de cocos! Aplica ulei caldut de nuca de cocos direct pe piele si lasa-l sa actioneze peste noapte. Acest ulei are proprietati antibacteriene si exfoliaza pielea. In aceasta perioada, cel mai bine este sa porti haine din bumbac.
  • Sucul de lamaie. Cu ajutorul unui tampon de vata, aplica suc de lamaie pe pielea cu probleme. De asemenea, poti amesteca uleiul de nuca de cocos cu sucul de lamaie care trebuie aplicate pe piele si lasate peste noapte.
  • Semintele de mac. Macina semintele de mac si adauga peste cateva picaturi de suc de lamaie. Aplica pasta obtinuta pe zonele cu probleme.
  • Fa dus cu apa rece! Acesta este unul dintre cele mai bune remedii pentru a vindeca alergiile pielii in mod natural. Evita sa faci baie cu apa fierbinte sau calda, deoarece pielea se va inflama si mai mult. In schimb, apa rece calmeaza si relaxeaza pielea. Fereste-te de soare si ingrijeste-te ca la carte. Daca problema persista, consulta un medic specialist.

 

Text: Ruxandra Raica