Sala-concept B.Energy te ajuta sa fii mereu in forma

-0a0a0a0aashutterstock_3480295S-a deschis B.Energy, sala-concept aflata in Bucuresti, la intersectia Dacia – Calea Grivitei, ce abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness si estetica. Cele patru concepte au fost gandite si testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel incat acestia sa poata face schimbarea dorita si sa o mentina, in timp ce se simt bine. Spatiul B.Energy dispune de cabinete de consiliere, masaj, estetica si de un studio rotund, de 130 mp, in care energiile pozitive zboara nestingherite.

O data la doua saptamani sunt organizate, alternativ, cursuri motivationale si de nutritie. Pentru a personaliza si mai mult programul, exista si partea de consiliere individuala pe nutritie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-si schimba stilul de viata, urmand un regim sanatos, supravegheat indeaproape de specialisti. In plus, temele cursurilor pot fi sugerate si de cei care doresc sa se inscrie.

Partea de estetica B.Energy cuprinde atat tratamente corporale: masaj de relaxare, anticelulitic, cu miere, cu bambus, suedez, terapeutic, cu pietre calde, prenatal si limfatic, cat si servicii de manichiura-pedichiura, incluzand ritualuri SPA, mani-pedi expres (realizata impecabil in doar 10 minute) si unghii tehnice. In plus, coafura expres, realizata intr-un timp foarte scurt, este solutia ideala pentru cele care isi doresc ca parul lor sa arate superb chiar si imediat dupa efortul fizic.

 http://www.facebook.com/benergy.ro.

 

Text: Andreea Popescu