Samponul-pudra, optiunea ideala pentru persoanele grabite

Samponul-pudra, optiunea ideala pentru persoanele grabiteIti doresti sa iti speli parul, dar fara a-l uda? Ei bine, laboratoarele Klorane au conceput un produs original care iti permite sa iti cureti parul fara a-l uda. Samponul-pudra extrem de delicat KLORANE cu lapte de ovaz este practic si cu utilizare rapida si este ideal pentru persoanele grabite sau care se afla in imposibilitatea de a-si spala parul la momentul dorit.

Datorita proprietatilor sale de curatare, samponul actioneaza ca un adevarat burete asupra murdariei de pe par si asupra sebumului produs de scalp.

Samponul-pudra sub forma de spray trebuie agitat bine inainte de utilizare. Se pulverizeaza pe par la o distanta de 30 cm, in cantitate mica si in mod uniform. Se lasa sa actioneze timp de 2 minute dupa care se  periaza parul cu grija pentru a elimina orice urma de pudra ramasa pe par. Samponul-pudra poate fi utilizat ori de cate ori este necesar.

Text: Andreea Popescu

octombrie 23rd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate