Tipuri de nas

shutterstock_3409762Dupa ochi, nasul este cea mai proeminenta trasatura a fetei care joaca un rol decisiv in ceea ce priveste definirea personalitatii. Se pare ca lungimea, forma si dimensiunea nasului ne ofera informatii despre fiecare persoana in parte si in aceeasi masura ne diferentiaza de ceilalti. Afla, asadar, ce spune nasul tau despre tine!

Nasul carn tradeaza o personalitate inteligenta, dominatoare si foarte eleganta. Sunt persoane optimiste, ambitioase si in permanenta in cautarea performantei. Sunt foarte superficiale, suspicioase si le place sa analizeze lucrurile in profunzime. In ceea ce priveste dragostea, se dedica in totalitate, au foarte mult sex-appeal, sunt fideli si isi pretuiesc foarte mult partenerul de viata. Vedete: Nicole Kidman, Victoria Beckham, Johnny Depp, Jessica Biel sau Mariah Carey.

Varful in sus. Sunt persoane sofisticate, capricioase, delicate si cu un simt estetic deosebit si veleitati artistice evidente. Desi forma nasului este in sus, nu sunt deloc apatici, sunt oameni foarte prietenosi, intelepti si foarte spirituali. Familia si prietenii inseamna totul in viata lor si fac orice pentru a le oferi momente speciale celor dragi. Adora sa fie in centrul atentiei si sa experimenteze neincetat. Vedete: Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Megan Fox, Katy Perry, Charlize Theron, Kate Middleton.

Nasul acvilin. Sunt persoane curioase, independente, se bazeaza foarte mult pe logica in tot ceea ce fac si deseori se comporta ca si cum parerea lor este intotdeauna cea mai importanta. Sunt foarte critici si impulsivi si se enerveaza foarte usor daca sunt contrazisi. Sunt visatori, perseverenti si foarte ambitiosi si stiu sa isi urmareasca scopurile. Sunt generosi si amabili, le place sa ofere, dar mai mult sa primeasca si sunt cei mai fericiti atunci cand placerile le sunt satisfacute. Vedete: John Lennon, Paris Hilton, Adrian Brody, Daniel Radcliffe, Barbara Streisand.

Nasul roman. Simbolizeaza o personalitate puternica, dominanta si foarte meticuloasa. Sunt organizati, influenti si buni conducatori, avand intotdeauna o strategie pregatita pentru fiecare situatie sau proiect in care se implica. In ceea ce priveste relatiile, sunt persoane sincere, rezervate, care se concentreaza foarte mult pe fericirea si binedispunerea celorlalti. Vedete: Tom Cruise, Nicolas Sarkozy, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Blake Lively sau Cher.

Nasul carnos.  Sunt carismatici, generosi si ii atrag foarte usor pe cei din jur. Sunt personalitati profunde, care iubesc viata si se dedica in totalitate pentru a impresiona oamenii dragi. Sunt destul de emotivi, desi nu arata acest lucru, iar in ceea ce priveste relatia de cuplu, adora sa fie dominati. Sunt oameni de cariera, valorosi si sunt deosebiti de intuitivi si norocosi in afaceri. Vedete: Oprah Winfrey, Rihanna, Scarlett Johansson, Taylor Lautner, Beyonce, Leona Lewis.

 

Text: Alexandra Lupu