Lili Sandu, adepta prosuselor ecologice

Lili Sandu, adepta prosuselor ecologiceMuzica a fost si va ramane prima ei dragoste pentru ca este ceea ce o defineste ca om. Pentru Lili Sandu, actoria este o pasiune pe care a descoperit-o in urma cu patru ani, odata cu filmarile la telenovela Numai iubirea. Am ales-o pe artista pentru coperta acestei editii pentru ca este o femeie tonica, o prezenta placuta, mananca sanatos si foloseste produse bio pentru intretinere corporala.

Pentru Lili Sandu imaginea este foarte importanta: “Ma refer la aspectul fizic pentru ca ma adresez publicului pentru care la un moment dat poti deveni un model”. Cat despre capitalul de imagine din punctul de vedere al presei sunt lucruri pe care artista este constienta ca nu le poate controla:

 

 

“Nu poti fi placut de toata lumea, este clar, iar imaginea asta usor controversata care s-a creat in jurul meu in ultima perioada sper sa se diminueze si sa se inteleaga ca sunt un om demn, foarte ambitios, care munceste mult fara sa aibe nevoie de nu stiu ce ajutor din partea anumitor persoane”.Artista sustine ca a ramas indiferenta la provocarile rautacioase din media si nu s-a coborat la nivelul celor care au dorit sa-i compromita imaginea. “Ba mai mult, activitatea si actiunile mele profesionale au dovedit in timp exact opusul a ceea ce afirmau unele articole de acest gen.”
 
Ingrijire corporala cu produse ecologice
Cat despre aspectul fizic, Lili Sandu foloseste pentru catifelarea pielii uleiul ecologic de migdale dulci amestecat cu ulei de masline. “Face minuni pentru pielea uscata”, spune cantareata. Pentru fata, ea ramane fidela unei singure creme pe care o aplica cu regularitate dimineata si seara dupa demachiere, Creme de la mer. Adepta a noului trend bio, Lili opteaza la capitolul ingrijire capilara pentru samponul ecologic pentru regenerare cu lapte si miere, pe care il achizitioneaza de la Plafar. Il prefera pentru ca este lipsit de chimicale. Ca ingrijiri suplimentare pentru par, ea aplica o masca preparata in casa, din ulei de masline, ricin si galbenus de ou. 

Lucruri de calitate, de la designeri diferiti
Desi poate ai tendinta sa crezi contrariul, actrita merge la salon doar atunci cand are nevoie sa-si vopseasca parul. “In rest, nu sunt dependenta de el pentru a-l coafa, mi-l aranjez singura. Fac asta de mult timp si ma descurc foarte bine. In schimb, merg cu regularitate la manichiura si pedichiura, iar o data la doua luni pentru curatire si masaj facial”. Intrebata daca are un stilist personal, Lili Sandu neaga acest lucru, sustinand ca tine cont de parerile avizate pe
care le primeste si incearca sa se inspire din revistele de moda. Cat despre pasiunea majoritatii femeilor pentru haine si accesorii, ea se incadreaza in acea categorie careia ii place sa aiba lucruri de calitate de la designeri diferiti. “Nu pun mare pret doar pe designerii cei mai  cunoscuti, trebuie doar sa fie de calitate si sa ma reprezinte. Sunt anumite produse pe care nu le gasesc aici in tara si atunci le comand din strainatate si recunosc ca atunci cand am ocazia sa plec din tara, imi place sa-mi petrec cateva ore bune la shopping.”

Yoga si alergari prin parc
Pentru ca in ultima perioada artista este implicata in filmarile pentru o noua productie Acasa TV, iar in paralel pregateste un nou album muzical, nu mai are suficient timp sa frecventeze sala de fitness. In schimb, atunci cand are ocazia, opteaza pentru yoga sau alergari prin parc. Alimentatia sanatoasa si echilibrata a carei “victima” este, o ajuta la mentinerea unui trup armonios: “Am inceput sa mananc cat se poate de sanatos, sa am o alimentatie bazata pe mult
peste, in special somon pentru ca Omega 3 este foarte benefic”.

Mic dejun cu branza frantuzeasca si afine
„Consum multe salate pe care mi le prepar cu tot felul de legume si seminte de in si dovleac. In plus, pun accent pe calitatea mancarii si nu pe cantitatea ei, sunt innebunita dupa branza frantuzeasca, iar afinele sun nelipsite de la masa mea de dimineata pentru ca sunt o excelenta sursa de antioxidanti. Beau cam un litru de ceai verde pe zi, nu consum alcool, nu pierd noptile, nu manac la fast-food, nu fumez si am o gandire pozitiva.” Singura slabiciune recunoscuta de Lili este aceea pentru dulciuri pe care incearca sa le manance cu moderatie. Dupa o zi plina de filmari si inregistrari, artista se rasfata cu o baie lunga si fierbine cu tot felul de arome si uleiuri.

Text: Ema Macovei
FOTO: Music Management