Blonda si Uriasul din Casa Ibacka

Blonda si Uriasul din Casa IbackaAndreea si Cabral Ibacka. Un cuplu atipic, care nu se sfieste sa glumeasca in public pe seama relatiei si sa faca haz de necaz. Cei doi prezinta impreuna “Casa Ibacka”, in fiecare luni, de la ora 23:30, ACASA, un sitcom despre problemele de cuplu de care ne lovim cu totii. Sunt tineri, frumosi, se inteleg ca soarecele si pisica si cu toate acestea sunt un model pentru toti cei care nu mai cred in casnicie. Doamnelor, domnilor… Andreea si Cabral scot artileria grea!

Tonica: Buna, familia Ibacka! Din afara, viata voastra pare o aventura. Cum este ea, de fapt?

Andreea: Mi se intampla s-o vad si eu ca pe un soi de bungee jumping fara corzi de siguranta. Dar realizez imediat ca-i doar o aventura la fel ca a ta, ca a lui, ca a ei. Nimic iesit din comun si totusi… e o nebunie frumoasa.

Cabral: Pai cum sa fie? Viata de om insurat. Doar cei patiti ma inteleg… dar nu ma vait, ca n-am voie nici asta.

 

Tonica: Proiectul “Casa Ibacka” este un proiect indraznet in care voi incercati sa atingeti toate problemele care pot aparea intr-un cuplu si pe care nu multi au curajul sa le recunoasca. De unde a venit ideea si cum va simtiti jucand practic intr-un fel de reality show?

Andreea: Nu-i un reality show, e un sitcom pe probleme clasice de cuplu. O terapie prin ras si voie buna pentru situatii obisnuite din viata.

Cabral: Scriam pe blog despre fel de fel de patanii cu Otra. Scriam ca sa ma vait, sa ma inteleaga si pe mine cineva. Pana cand a inceput sa-mi raspunda si ea. Tot in scris, la ea pe blog. Si-a inceput halimaiul… Asa ca usor-usor, discutiile noastre din online s-au mutat seara pe TV.

 

Tonica: Prin intermediul acestei emisiuni va doriti sa schimbati ceva in ceea ce priveste comunitatea?

Andreea: Speram sa molipsim si alte cupluri de autoironia si buna dispozitie care pe noi ne ajuta sa trecem mai usor peste situatiile tensionate.

Cabral: Nu ne-am trezit peste noapte consilieri maritali, dar la cat de mult ne contrazicem noi, cred ca exista si o parte buna din asta… la o cearta ai deja argumentele noastre puse pe o lista si ai chiar si concluzii. Si daca adaptezi concluziile respective pentru cuplul tau… viata e perfecta! 🙂

 

Blonda si Uriasul din Casa IbackaTonica: Pentru ca sunteti de atatia ani impreuna, ati inceput sa semanati? Ati observat unul la celalalt gesturi si gusturi comune?

Andreea: Si eu m-am amagit acum cateva luni la gandul asta. Imi parea ca sotul se face mai blond pe zi ce trece. Pana mi-am amintit ca a imbatranit si am realizat ca de-acum e grizonant.

Cabral: Mi-a scos peri albi nevasta-mea, ma jur. Pana si ea recunoaste, otravita… Cat despre gusturi comune si intelegere, zice Connect-R ce bine ne potrivim cu totii!

 

Tonica: Cum decurge pentru voi un weekend banal? Cine pregateste micul dejun si cine face cafeaua?

Andreea: Gatitul e la mine in contract, ar fi prapad sa fie altfel. Si cafea nu bem, macar aici ne-am pus de acord.

Cabral: Bine, bine, dar eu dau tonul.

Andreea: Adica tu te plangi primul de foame si ma trimiti la treaba. Stai linistit, nici nu-si inchipuia cineva altfel, fizicul te tradeaza.

Cabral: Da, sigur, ca diminetile in care te trezesti si e micul-dejun intins ca-n filme… alea nu se pun, nu?!

 

Tonica: Stim ca va place foarte mult sa calatoriti. Tocmai de aceea am vrea sa aflam ce planuri aveti iarna aceasta, unde veti petrece sarbatorile?

Andreea: E prea devreme pentru planuri, noi ne organizam pe ultima suta de metri. Oricum, fara sporturi de iarna vacanta asta.

Cabral: Cred c-o sa facem o aroganta si o sa stam acasa. Sa stam degeaba, cum nu ne iese de obicei. Si totusi…

 

Tonica: Sunteti tineri, efervescenti si veseli. Pe ce subiecte va contraziceti cel mai des si cum gasiti rezolvarea?

Andreea: Subiectele emisiunii „Casa Ibacka” nu-s alese intamplator. Alea sunt temele de cearta de acasa, chiar daca povestile de exemplificare si rezolvarile nu ne apartin de fiecare data.

Cabral: Acum realizati si voi ce indur eu de atatia ani. Mascheaza bine si pozeaza in Zana cea Buna si cand incolo e Balaurul. Cel Groaznic!

 

Tonica: Andreea, ii dai sfaturi lui Cabral in materie de vestimentatie? Cabral, ii urmezi sfaturile?

Andreea: Ii dau, dar ii dau degeaba, el tot rogvaiv se imbraca.

Cabral: Exact. Si cu un pic de pene si sclipici pe deasupra, sa-mi insenineze ziua. Chemarea sangelui, ce sa-i faci…

 

Blonda si Uriasul din Casa IbackaTonica: Ce defecte are fiecare si cum le trece partenerul cu vederea?

Andreea: Al meu nu prea le trece cu vederea si ma terorizeaza. Mereu are cate ceva de comentat.

Cabral: De unde atata intelegere?! Face pe eroina cateva ore, ca vezi-Doamne ea se sacrifica si ma suporta asa cum sunt. Tot ca sa-mi scoata ochii mai tarziu, ba chiar la dublu.

 

Tonica: Sunteti genul de cuplu care merge impreuna la cumparaturi pentru cadourile de Craciun sau va surprindeti unul pe celalalt?

Andreea: Cabral ma poate surprinde ca a uitat ca e Craciunul, dar cam atat. Cadourile sunt exclusiv sarcina mea.

Cabral: Nu puteam sa fiu perfect. Oricum, asa noroc ca m-a intalnit… mai rar.

 

Tonica: Care este reteta voastra de cuplu, daca aveti asa ceva?

Andreea: Ne-am obisnuit sa facem haz de necaz din orice. Si asta ajuta.

Cabral: Hazul de necaz si faptul ca stim a comunica ne scot de multe ori din impasuri pe care altfel le-am trece mult mai greu.

 

Tonica: Transmite-ti-le un gand cititoarelor noastre cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Andreea: N-as vrea sa sune a lozinca. Si nici a discurs de Miss Boboc. Dar le doresc sa primeasca bucuria celor din jur. Pentru fiecare cadou oferit, pentru fiecare cozonac framantat.

Cabral: Sanatate din belsug si liniste in suflet, ca pe-afara… e plin de pocnitori.

 

Text: Ruxandra Raica