Smiley si Pavel Bartos – un cuplu de pomina

PRINCIPALAsmiley pavelIn februarie si martie sarbatorim dragostea, femeile, dar si inceputul unui nou sezon ”Romanii au talent” la PRO TV. Asa ca va invitam sa cititi un interviu plin de umor, dar si de sensibilitate in care am vorbit despre cele trei teme enumerate mai sus cu cel mai tare cuplu de prezentatori al momentului, format din nimeni altii decat… Smileeeeey si Paveeeel Bartoooos!

 

TONICA: In curand va incepe noul sezon “Romanii au talent”. Ce ne pregatiti in sezonul 4?

Pavel Bartos: Va pregatim o mare diversitate de talente si, culmea, cateva, pentru mine, pe care nici acum nu pot sa mi le explic.

Smiley: Veti vedea mai multe talente decat va puteti imagina, mai multa nebunie, mai multa voiosie si mai multe momente magice!

 

T: Uitandu-te inapoi, la perioada de inceput a show-ului, ce s-a schimbat la ”Romanii au talent” si cum v-ati schimbat voi, echipa implicata in proiect?

PB: Echipa in sine nu s-a schimbat, a devenit mai performanta si pot sa zic ca s-a transformat intr-o familie, toti cei implicati suntem foarte buni prieteni si, culmea culmilor, asta il include si pe Mihai Petre (rade). Oamenii care vin la show se prezinta mult mai bine pregatiti pentru ca isi dau seama ca un astfel de concurs le poate schimba viata.

Smiley: Primul sezon a fost un pic mai timid pentru ca nimeni nu stia exact la ce sa se astepte, in cel de-al doilea am prins curaj si am inceput sa ne dezlantuim, in al treilea am crezut ca n-o sa mai gasim niciun talent, iar in al patrulea eram descurajati, insa fiecare sezon in parte a reusit sa ne surprinda, sa ne uluiasca si sa ne depaseasca asteptarile cu mult.

 

T: Pentru ca tot suntem la capitolul ”Romanii au talent”, voi ce talente ascunse aveti?

PB: Din cand in cand stiu sa gatesc si sa ma joc cu carbunele pe o plansa de desen :).

Smiley: In general, nu imi ascund talentele, asa ca publicul stie care sunt acestea si la ce ma pricep.

 

T: Ce greseli n-ar trebui sa facem niciodata in/din dragoste?

PB: E normal sa mai gresessti atata timp cat nu o faci intentionat si realizezi acest lucru, apoi indrepti.

Smiley: Eu cred ca tocmai aceasta este ideea, sa gresim din dragoste ca sa invatam, cand esti indragostit esti predispus la greseli, e inevitabil.

 

T: Cum priveai dragostea la 20 de ani si cum o privesti acum?

PB: Cred ca la douazeci de ani poti vorbi de indragosteala, la varsta asta e un lucru mult mai profund care include si pasiunea, si comunicarea, si prietenia, si responsabilitatile.

Smiley: La varsta aceasta n-o privesc deocamdata, dar sunt cu ochii mari, ii tin larg deschisi, ca sa spun asa :).

 

SECUNDARAsmiley pavelT: Intr-o casnicie intervine uneori rutina, monotonia, probleme cu copiii, casa, catelul:)… cum iti poti face sotia sa mai simta fluturi in stomac in ciuda acestor lucruri?

PB: La un moment dat, dupa o anumita varsta, e imperios necesar ca el si ea sa fie foarte buni prieteni si indiferent de problemele sau de dorintele pe care le au, e bine sa si le comunice unul celuilalt. Atunci se gasesc solutii, dar e foarte important, repet, sa si le comunice, pentru ca problema intervine cand unul inghite si celalalt nu intelege ce aduna. Normal ca nu excluzi pasiunea, dar comunicarea e esentiala, sa stii mereu ce vrea si ce nevoi are cel de langa tine. Iar din cand in cand trebuie sa mai existe si un timp al lor, poate fi o mini – vacanta, in care sa se regaseasca si sa fie doar ei doi.

 

T: Pana sa capete incredere in el, fiecare baiat trece prin perioada aia in care este timid cand vine vorba sa cucereasca o fata si-si face o mie de probleme. La tine, Smiley, cum a fost, cum s-a desfasurat prima tentativa de cucerire?

Smiley: Eu inca sunt timid, n-am trecut de faza in care imi fac o mie de probleme, am avut si tentative care au reusit, dar si tentative esuate de cucerire.

 

T: Cartarescu s-a intrebat in numele barbatilor ”De ce iubim femeile?”. Care este raspunsul tau la intrebarea lui?

PB: Pentru ca e obligatoriu :).

Smiley: Exact asa cum barbatii isi cauta jumatatea feminina, la fel si femeile o cauta pe cea masculina, este in legea firii sa ne iubim unii pe altii.

 

T: Cum este cu egalitatea intre sexe? Este posibila, unde incepe si unde se termina?

PB: Eu militez pentru ea. Asa as “munci” si eu mai putin (rade).

Smiley: Ce-i drept este ca suntem diferiti, incepand chiar de la emisferele cu care gandim, nu poti pune semnul egal intre barbati si femei, dar asta nu inseamna ca nu avem statuturi egale. Desi nu suntem la fel intr-o multime de privinte, cred ca nu suntem nici unii mai slabi ca ceilalti.

 

A-TREIAsmiley pavelT: Barbatii se cam plang in ultima vreme ca femeile au devenit prea masculine, ca si-au pierdut feminitatea. Care este parerea ta si ce se intampla cand femeile devin mai barbati decat barbatii?

PB: Noi, barbatii, de cand ne stim, de la Dumnezeu incoace, ne consideram buricul Pamantului, or, nu e asa, totul se invarte in jurul si din cauza femeilor.

Smiley: Nu stiu ce inseamna ca o femeie sa fie mai “barbata”, e clar ca femeile au acum o mai mare independenta si mi se pare absolut normal, de ce sa nu conduca si ele, care ar fi problema? N-ar fi o surpriza pentru mine sa avem presedinti femei, mi s-ar parea anormal sa fie altfel, asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun.

 

T: La final, transmite-le, te rugam, cititoarelor noastre un mesaj despre barbati si spune-le ceva ce nu stiu despre Smiley…:)

Le-as sfatui pe femei sa le dea de inteles barbatilor ce vor, sa nu se astepte sa le citeasca gandurile pentru ca s-ar putea sa fie dezamagite, suntem doar cativa care avem aceasta abilitate (rade). Si sa nu-l mai priveasca pe Smiley ca pe un trofeu, ci ca pe un posibil partener/iubit.

 

T: La final, transmite-le, te rugam, cititoarelor noastre un mesaj despre barbati si spune-le ceva ce nu stiu despre Pavel Bartos… 🙂

Exact asa cum femeile au nevoie sa fie iubite, la fel si barbatii au aceeasi nevoie, numai ca fiecare o exprima diferit. De iubire avem cu totii nevoie in viata noastra.

Cat despre Bartos, este un tata si un prieten minunat, stie o gramada de glume bune, chiar si dintre cele mai “neortodoxe”.

 

Text: Bianca Badescu