Oncompass ajuta la identificarea celor mai eficiente terapii impotriva cancerului

Oncompass ajuta la identificarea celor mai eficiente terapii impotriva canceruluiOncompass este un sistem unic informational de diagnostic molecular, ce identifica cele mai eficiente terapii personalizate. Pentru specialistii oncologi, acesta reprezinta un instrument extrem de eficient ce ajuta la identificarea mutatiilor genetice. Acest instrument detecteaza si analizeaza 58 de gene relevante din punct de vedere clinic, iar astfel diagnosticul molecular poate fi mai usor integrat intr-un sistem informational complex si unic.

Oncompass este un instrument cu ajutorul caruia medicii specialisti oncologi pot ghida tratamentul pacientilor cu cancer, alegand astfel cea mai potrivita terapie, avand in vedere ca pe piata farmaceutica exista peste 30 de medicamente ce pot fi administrate persoanelor care sufera de cancer.

Dr. Istvan Peták, specialist oncolog de reputatie internationala, a declarat ca provocarea actuala in cadrul terapiilor anticancer este asocierea defectiunilor genetice cunoscute in prezent cu medicamentele anti-cancerigene si cu agentii terapeutici tintiti. “Si in medicina, informatia exacta a devenit cheia terapiei personalizate tintite. Sistemul informational de diagnostic molecular Oncompass ofera premisele unui diagnostic superior si a unei terapii eficiente. Daca aceasta terapie este corect aleasa, ofera sanse de prelungire a supravietuirii pacientului. Serviciul informational Oncompass asigura eficienta maxima a diagnosticului prin calitatea laboratorului de testare, calitatea analizei genetice si a intelegerii evolutiei bolii“, a adaugat dr. Istvan Peták.

 

Text: Ruxandra Raica