Horoscop Leu luna mai 2024

Sectorul asociat carierei, imaginii și reputației, relației cu străinătatea, sfera intimă, relațiile cu prietenii și planurile de viitor este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care dinamizează și anunță noi începuturi în planul activităților profesionale, privind statutul și imaginea navitilor Leu. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, dar și guvernatorul casei relațiilor, care poate să răstoarne un context profesional, să aducă evenimente neașteptate în reputația nativilor.

Soarele și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în sectorul carierei, Leii sunt invitați să nu rateze niște oportunități de a-și pune calitățile, abilitățile și creativitatea în valoare.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul prietenilor, vieții sociale, a planurilor și proiectelor pe termen lung. Nativii Leu își pot mări cercul de prieteni cu persoane cu care au aceleași idealuri și valori, pasiuni comune.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane, valorificarea unui talent, privind creativitatea, dar și concluzii sau decizii privind o relație sentimentală.

Luna mai le aduce nativilor Leu dorința de explorare, de a experimenta și învăța lucruri noi, de a pleca în călătorii, care le pot deschide orizonturile cunoașterii.