Horoscop Rac luna mai 2024

Sectorul asociat prietenilor, activităților de pe urma exercitării profesiei, planurile pe termen lung, sarcinile și rutina zilnică, dar și sectorul spiritualității, introspecției și frământărilor interioare este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor pe termen lung și anunță noi etape. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot avea loc surprize și evenimente neașteptate în aceste planuri, dar și o schimbare de direcție, de grup sau de organizație pe care nativii Rac le frecventează.

Soarele și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor, posibil, un dialog cu cineva apropiat, un prieten, să se transforme într-un proiect nou profesional, care poate mări veniturile.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul frământărilor interioare, meditației, spiritualității și trecutului și este un moment prielnic pentru un bilanț, care poate duce la o conștientizare a unor chestiuni care au legătură cu familia, activitățile profesionale, valoarea și stima de sine, dar și câștigarea banilor.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitatea profesională. Contextul astral vizează și sectorul sănătății și este posibil ca nativii să realizeze că este nevoie de o schimbare a stilului de viață.

Luna mai le aduce nativilor Rac ocazia să-și redirecționeze energia spre interior pentru a avea parte, în următorul an, de vindecarea unor traume, temeri, dar și eliberarea unui bagaj emoțional, care îi țin în loc să evolueze.