Rochii-bijuterie by Cosmina Englizian

Rochii-bijuterie-by-Cosmina-EnglizianIntr-un spatiu amenajat in stil art deco, intim si elegant, creatiile Cosminei Englizian pot fi admirate de toti invitatii. Tinutele, realizate in atelierul personal, continua ideea de tinute-bijuterie, accesorizate fiind – manual – cu elemente de cristal si perle produse de Swarovski.

 

In completarea rochiilor, s-au creat accesorii gandite special pentru fiecare tinuta in parte, folosindu-se aceleasi materiale ce dau un plus de originalitate colectiilor. Toate aceste rochii unicat sunt realizate din cele mai fine materiale (matasuri, voaluri, dantele Chantilly) si accesorizate manual cu perle si elemente de cristal de la Swarovski.

 

Cea mai valoroasa creatie a colectiei o reprezinta Crystal Dream, realizata pe parcursul a sase luni. Au fost folosite aproximativ 55.000 de elemente de cristal si perle in nuante de auriu si topaz cu straluciri de aurora boreala, dar si 10 metri de crystal mesh, toate acestea  fiind aplicate manual pe 40 de metri de dantela.

 

Bohemian Rainbow se intituleaza colectia haute-couture de rochii de seara a designerului Cosmina Englizian. Creatoarea a transpus frumusetea naturii in vesminte rafinate innobilate manual cu accesorii si cristale Swarovski.

{besps}bohemian_rainbow{/besps}