Lansarea colectiei vestimentare Loredana for Nissa

Loredana Groza a demonstrat, de-a lungul timpului, ca are toate atributele necesare unei femei de succes, fiind pe buna dreptate comparata cu Madonna. Este o artista desavarsita, o femeie completa si, in ciuda zvonurilor nefondate aparute in ultima perioada despre divort, este o sotie si o mama devotata. Faptul ca a reusit sa se reinventeze incontinuu, atat in plan muzical cat si vestimentar, a facut ca indragita Lory sa devina muza multor femei. Acest fapt a determinat-o sa creeze, impreuna cu un bine-cunoscut brand de haine, o colectie care-i poarta semnatura, intitulata: Loredana for Nissa. Tonica Tv a fost prezenta la prelansarea colectiei si a stat de vorba cu artista atat despre noul proiect cat si despre remarcabilul sau stil vestimentar.

 



Tonica Tv: Spune-ne, te rugam, cateva cuvinte despre colectia de haine pe care ai lansat-o impreuna cu brandul Nissa.

Loredana Groza: Colectia se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie fermecatoare si ravisante cu ocazia sarbatorilor de iarna. Este o colectie in editie limitata si cateva din piese pot fi vazute pe manechinele din jurul meu. De asemenea, abia astept sa ajunga in magazine si sa vad cum va fi primita de fani.

 

Tonica Tv: Cum a inceput colaborarea ta cu Nissa?

Loredana Groza: A fost o chestie spontana. Eu mi-am dorit de mult sa fac ceva care sa bucure femeile din Romania si uite ca am reusit sa gasesc un numitor comun. Negrul, auriul si albastrul sunt culorile de baza ale colectiei, si sunt culori care se pot asorta si combina cu foarte multe alte piese, pentru ca m-am gandit ca o femeie moderna si care isi doreste sa fie tot timpul proaspata, are nevoie de niste piese cheie care se pot combina oricand si la orice ora si asta este si ideea pe care ne-am ghidat atunci cand am conceput aceasta colectie.

 

Tonica Tv: Unde gasim amprenta ta in aceasta colectie?

Loredana Groza: Am incercat sa imbinam feminitatea cu masculinitatea, sunt si costume, sunt si rochii sexy si scurte, dar si rochii clasice, este o combinatie de clasic, elegant si senzual cu androgin. Am avut din fiecare element cate putin, o combinatie care sa fie cat mai mult pe gustul tuturor.

 

Tonica Tv: Care este must-have-ul vestimentar din garderoba ta?

Loredana Groza: Acum, in sezonul rece, must have-urile vestimentare sunt sacoul si body-ul.

 

Tonica Tv: Cand iti alegi o tinuta vestimentara, care sunt criteriile de baza pe care te axezi?

Loredana Groza: Nu am niciun criteriu, tocmai asta este! Merg dupa ceea ce simt, dupa starea de moment. Trebuie sa recunosc ca ma decid greu ce sa-mi aleg, dar incerc sa fiu cat mai simpla si mai practica. Cred ca astea sunt, totusi, criteriile mele. Nu imi complic viata cu haine ca este oricum complicata ea!

 

Tonica Tv: Cu tocuri sau fara tocuri?

Loredana Groza: Prefer fara tocuri! Sincer! Nici acum nu port!

 

Tonica Tv: Ai o culoare preferata?

Loredana Groza: Da, negrul, chiar dar aceasta este considerata nonculoare.

 

Tonica Tv: Cum ti-ai descrie stilul vestimentar intr-un singur cuvant?

Loredana Groza: Rebel!

 

Text: Madalina Manole