Andreea Esca, stil vestimentar

Andreea Esca este, cu siguranta, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul romanesc si, totodata, o imagine a femeii de cariera, moderne si puternice in egala masura, fiind un etalon pentru foarte multe femei din Romania. Surprinsa la cumparaturi intr-un bine-cunoscut magazin de haine din capitala, indragita prezentatoare a stirilor Pro Tv, a vorbit despre propriul stil vestimentar si a facut dezvaluiri surprinzatoare cu referire la garderoba sa.

Tonica TV:Cum se simte o femeie atunci cand se afla la cumparaturi, inconjurata de haine si accesorii vestimentare?
Andreea Esca: Cred ca se simte in lumea ei! Eu ma simt bine printre haine si intotdeauna gasesc ceva care sa-mi placa. Stii cum este, chiar daca ai 10 rochii la fel, tot iti trebuie si a 11 a si, desi mai ai o geanta la fel, mai vrei inca una pentru ca are ceva in plus fata de cealalta si tot asa. Asa sunt femeile!

Tonica TV: Cum ti-ai defini stilul vestimentar?
Andreea Esca: Eu ma imbrac cu ceea ce-mi place in ziua respectivA, nu stau sa analizez prea mult. Deschid dulapul si aleg. Nu stiu daca am un anumit stil. Nu sunt stilul sport pentru ca nu consider ca imi sta bine in haine sport. Pentru asta ar fi trebuit sa fiu mai inalta, insa cred ca mi-as descrie stilul ca fiind undeva in zona casica. Pe de alta parte, imi plac culorile si port haine destul de colorate.

Tonica TV: Crezi ca haina il face pe om?
Andreea Esca: Nu! Cu siguranta, nu! Si iti dau un exemplu: odata mi-am luat de la un magazin absolut normal o rochie pe care am dat 300 lei si cu care m-am dus la o nunta unde toata lumea purta rochii extreme de scumpe. Nu cred ca a fost un invitat care sa nu-mi aprecieze rochia si sa nu ma intrebe de unde o am. Conteaza foarte mult cum porti hainele si ce personalitate ai. Normal ca o rochie daca nu-ti vine bine te va dezavantaja intr-un fel, dar ca sa spui ca haina il face pe om nu sunt de acord.

Tonica TV: Ai obiecte vestimentare preferate?
Andreea Esca: Da, am. Rochiile imi plac foarte mult si predomina in garderoba mea pentru ca le imbrac destul de des.

Tonica TV: Cat ai fi dispusa sa platesti pentru o rochie care iti place la nebunie?
Andreea Esca: Daca mi-ar placea enorm, probabil ca as plati si mai mult decat mi-as imagina la prima strigare, insa nu as putea sa-mi pierd niciodata mintile in fata niciunui obiect.

Tonica TV: Preferi sa-ti faci cumparaturile din Romania sau din afara?
Andreea Esca: De cele mai multe ori cumpar atunci cand plec in strainatate pentru ca atunci sunt singurele mele zile in care am timp. Nu am rabdare sa merg prin multe magazine asa ca ma duc o zi sau doua si imi iau pentru tot anul.

Tonica TV: Se apropie sarbatorile, unde vei petrece Craciunul anul acesta?
Andreea Esca: Craciunul il fac acasa, cu parintii, cu copiii si cu toata familia, iar de Revelion inca nu stiu, nu mi-am facut niciun program deocamdata.

Tonica TV: Ce preparate culinare vei pune pe masa de Craciun? Gatesti?
Andreea Esca: Vor fi preparate traditionale: sarmale, friptura de porc, piftie si cozonac, bineinteles. Eu nu gatesc, mama mea face mancarea si o face foarte buna, iar eu cu Alexia pregatim desertul.

Tonica TV: Ce traditii urmati de sarbatori?
Andreea Esca: Pai facem bradul, primim colindatorii, copiii abia asteapta sa mearga cu sorcova pe 1 ianuarie, urmam cam toate obiceiurile. In urma cu doi ani am facut Craciunul la tara si atunci am simtit altfel totul pentru ca la tara inca se mai pastreaza traditiile romanesti.

Tonica TV: Un mesaj pentru Tonica TV!
Andreea Esca: Le doresc tuturor sa aiba sarbatori fericite, sa fie alaturi de cei dragi, pentru ca asta este cel mai important, sa aiba speranta ca va fi un an foarte bun si sa aiba sanatate si incredere in ei, pentru ca romanii sunt oameni frumosi si merita tot ceea ce este mai bun!

Text: Madalina Manole