Armele de seductie ale vedetelor

Credeti ca a fi tot timpul in lumina reflectoarelor si sub bliturile paparazzilor este de ajuns pentru a fi curtata si ravnita? Ei bine, nu! Chiar si vedetele au nevoie de putin mai mult de atat pentru a reusi sa intoarca priviri si sa seduca. Despre ce sa fie vorba oare? Va invitam sa descoperiti secretele celebritatilor de la noi in materie de seductie.



Ce produse cosmetice sunt indispensabile vedetelor?

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Trusa mea de cosmetice contine absolut de toate: de la tratamente pentru par, pentru varfuri deteriorate, pentru scalp, impartite pe anotimpuri, si tratamente pentru fata, apa micelara, creme si pana la partea de make-up, cu farduri in toate culorile si gene false, trusa mea contine orice!

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Din trusa mea nu lipsesc niciodata crema hidratanta, demachiantul, fondul de ten, blush-ul si rimelul.

Andreea Raicu, prezentator TV: „Eu nu ma dezlipesc niciodata de balsamul de buze, de mascara si de ruj.

Maria Marinescu, designer vestimentar: „In trusa mea de cosmetice gasiti intotdeauna un rimel, un produs de sprancene, un anticearcan si un gloss de buze care este, de fapt, un strugurel.

Andreea Banica, artist: „La mine gasiti de toate: de la pudra, farduri si creion de sprancene pana la penseta cu luminita, pentru ca eu ma pensez singura si cateodata nu am lumina suficienta.

Produsele cosmetice, armele de seductie ale vedetelor

Am rugat divele autohtone sa aleaga din trusa personala un singur produs cosmetic pe care sa-l transforme intr-o arma de seductie. Iata care au fost optiunile si argumentele acestora.

Andreea Banica, artist: „Eu cred ca arma de seductie a unei femei este rujul rosu. Asta o stiu de la mama mea care, indiferent unde mergea si indiferent daca se machia sau nu, folosea intotdeauna ruj rosu. Eu as mai adauga ca si unghiile rosii au acelasi impact.

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Din punctul meu de vedere, arma de seductie sunt buzele senzuale. Eu, de exemplu, nu ies din casa fara gloss. Fie ca sunt pe schiuri la munte sau sunt la mare, la soare, nu concep sa nu am glossul cu mine. Eu votez glossul!

Carmen Negoita, fashion blogger: „Multa lume cred ca ar zice rujul. Rujul este intr-adevar important, insa, din perspectiva mea, ochii pun mai mult in evidenta o femeie. Eu mi-as dori niste gene mai lungi pentru ca, daca ai gene lungi si, pe deasupra, trasezi o dunga neagra ca sa-ti intensifici privirea… reusesti sa spui totul prin asta!

Maria Marinescu, designer vestimentar: „Pentru mine ochii sunt mult mai importanti decat buzele si intotdeauna prefer sa-i pun in evidenta.

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Arma de seductie a oricarei femei ar trebui sa fie blush-ul pentru ca acesta da un aer tineresc si vesel, iti improspateaza look-ul si creeaza o senzatie de pozitiv.

Andreea Raicu, prezentator TV: „Nu m-am gandit niciodata sa transform un produs cosmetic intr-o arma de seductie, dar m-am gandit sa am intotdeauna cu mine ceva care sa-mi hidrateze atat buzele, cat si fata. Eu folosesc mereu creme cu factor de protectie foarte mare si nu ies din casa fara acestea.

Beauty adviserii Catena recomanda produsele Vichy. Daca iti doresti un ten impecabil si o acoperire perfecta, atunci cu siguranta vei fi incantata de fondul de ten corector Dermablend 25 de la Vichy! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole