Cum isi petrec vedetele Craciunul

Este timp de sarbatoare, de colind si veselie. Casele sunt luminate, iar aroma cozonacului proaspat scos din cuptor ne inunda simturile. Ne pregatim sa deschidem larg usile Craciunului, urmam intocmai traditiile, impodobim bradul si il asteptam in liniste pe Mos Craciun. Cam acesta este tabloul acestor zile magice, iar celebritatile autohtone sunt in perfect acord cu atmosfera. Invitati la evenimentul Elle Style Awards 2015, am aflat unde isi vor petrece acestea sarbatoarea Nasterii Domnului si care sunt traditiile pe care le urmeaza an de an in aceasta perioada.



Unde isi petrec vedetele Craciunul?

Monica Barladeanu, actrita: De aceasta data, Craciunul va insemna o masa la mine acasa, cu prietenii cei mai dragi alaturi, in Los Angeles.

Andreea Raicu, prezentator TV: In Noaptea de Ajun voi fi alaturi de prietenii mei si-l vom astepta pe Mos Craciun care sigur vine pentru finul meu Ivan, iar in ziua de Craciun voi fi acasa, alaturi de oamenii dragi si familie.

Dana Rogoz, actrita: Craciunul il voi petrece acasa, in noua noastra casa, proaspat renovata. Abia asteptam sa impodobim bradul intr-un loc nou.

Giulia Anghelescu, artist: Va fi primul Craciun pe care il petrecem in 4 si avem foarte mari emotii. Abia asteptam sa vina Mos Craciun cu daruri!

Giulia Nahmany, designer bijuterii: La noi tocmai s-a incheiat sarbatoarea Hanuka, care este sarbatoarea luminii la evrei, si urmeaza Craciunul. Noi, practic, ne impartim in doua in aceasta perioada care este cea mai frumoasa din an.

Claudia Pavel, artist: Pentru mine, Craciunul si Pastele sunt sfinte si ne conformam tuturor traditiilor noastre romanesti: mergem la biserica, apoi mancam acasa, cu familia.

Tania Budi, vedeta TV: De Craciun voi fi alaturi de mama, de fratele meu, de rude si de prieteni la Constanta, unde vom face o masa mare.

Ce gatesc vedetele de Craciun?

Giulia Anghelescu, artist: Avand in vedere ca sunt moldoveanca, voi gati de toate pentru ca toata lumea asteapta de la mine sa gatesc mult si bine.

Tania Budi, vedeta TV: Eu nu gatesc, insa mama face sarmale si eu abia astept sa le mananc. Astept tot anul acest moment.

Dana Rogoz, actrita: De Craciun noi mancam curcan pentru ca am creat aceasta traditie. Mama prietenei mele il gateste, iar mama face sarmale. Eu nu gatesc pentru ca va fi oricum foarte multa mancare.

Monica Barladeanu, actrita: Voi gati salata orientala pentru ca este foarte apreciata acolo si probabil miel si vita la cuptor. Nu ma arunc sa fac sarmale pentru ca nu stiu. Imi place doar sa le mananc.

Giulia Nahmany, designer bijuterii: La noi, fiecare are meniul lui, mai ales ca eu nu mai mananc carne. Asa ca voi gati peste, orez, legume, ceva usor.

Cum impodobesc vedetele bradul de Craciun?

Andreea Raicu, prezentator TV: In fiecare an, cand impodobesc bradul, pun in el niste ingerasi pe care ii am din copilarie. La fel ca anul trecut, si anul acesta, bradul va fi cu bej, alb si auriu.

Amalia Nastase, vedeta TV: La noi, traditia cu impodobitul bradului este ca fetele sa puna primele globuri, iar Razvan sa puna varful.

Vedetele merg cu colindul

Alexandra Stan, artist: Da, eu mai merg cu colindul, si anul acesta cred ca o sa colind impreuna cu nepoata mea Sofia pentru ca s-a facut deja mare.

Claudia Pavel, artist: Nu am mai mers de mult cu colindul, insa sper ca voi canta la biserica niste colinde.

Giulia Anghelescu, artist: Mi-as dori foarte mult sa mai colind si de cativa ani ma tot rog de prietenii mei sa facem o gasca mare si sa mergem sa colindam.

Urarile vedetelor de Craciun

Monica Barladeanu, actrita: Va doresc un Craciun fericit, plin de iubire si va doresc sa-l petreceti in familie!

Andreea Raicu, prezentator TV: Sa aveti un Craciun frumos si luminat pe care sa-l petreceti alaturi de oamenii pe care ii iubiti si care va iubesc! Craciun fericit!

Alexandra Stan, artist: Va iubesc mult, mult, mult si va doresc sa aveti parte de lumina si de iubire, sa fiti armoniosi si frumosi si sa va iubiti intre voi!

Xonia, artist: Merry Christmas! Happy New Year!

Vestimentatie oferita de Casa de Moda Loulou.

Nails&Hairstyle by Studio44.

Text: Madalina Manole