Nopti si zile cu Alexandra Ungureanu

„Nopti si Zile” este cel mai nou single solo al Alexandrei Ungureanu, lansat in colaborare cu The Dada, dupa ce in urma cu cateva saptamani Alexandra lansa pe piata muzicala un proiect inedit – „413 Sessions”, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress”. De aceasta data, Alexandra ne surprinde cu o piesa intensa, scrisa si compusa de David Deejay, artist cu care Alexandra a „cochetat” vreme multa, pentru ca il admira foarte tare.

Videoclipul noului single „Nopti si Zile” este filmat in cadrele exotice din Malibu, pe ruta Pacific Coast Highway, si este un clip cu si despre pierderea iubirii, sursa infinita pentru arta si muzica.

Pentru videoclipul noului ei single „Nopti si Zile”, Alexandra a avut alaturi de ea o echipa creativa si fresh – Monica Barladeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului videoclipului ii apartine, Corina Marinescu – stilist, Gabriela Ilioiu – AD producer, Elias Talbot – imagine si Albert Elizondo – hair &make-up − si a iesit din tiparele cu care ne-a obisnuit, construindu-si un look retro interesant, cu accente trashy.

 

Text: Catalina Buzdun