Peter Pop: „Barbatul trebuie sa cucereasca femeia, nu invers”

Bogdan Pop, cunoscut in industrie cu numele de scena Peter Pop, este un personaj complex, de o sensibilitate molipsitoare, in ciuda aparentei de bad boy. Absolvent de cibernetica, fost model si actor (Selfie 69), Peter Pop este un solist iremediabil indragostit de muzica, dupa cum declara chiar el.

Bogdan Petre Pop s-a transformat in Peter Pop in 2014, devenind noul artist HaHaHa Production. La scurt timp a cunoscut succesul cu piesa „Singur in doi”, alături de Lora, iar astazi este peste tot! In plus, un amanunt deloc de trecut cu vederea este ca…arata foarte bine, desi este destul de modest!



Tonica: Salut, ce face Peter Pop in vara asta?

Peter Pop: Salut! Vara asta mi-am propus sa vizitez tarile nordice. Am fost pana acum in Stockholm si Copenhaga. Sper sa ajung in Oslo si Helsinki, pana la sfarsitul verii. De asemenea, imi propun sa termin si cateva melodii la care lucrez.

Pe cand urmatorul single Peter Pop?

Eu cred ca pana la sfarsitul lunii august voi lansa urmatorul single. Am cateva piese in lucru si ramane sa vad pe care o voi lansa prima.

Esti bad boy-ul din muzica romaneasca si totusi ai lansat „Singuri in doi”, „Interzis” si recent, „Lucruri mici”. Bad boy sau romantic?

Am momente si momente. Eu sunt o persoana sensibila. Poate infatisarea exprima altceva dar, in esenta, sunt un tip sensibil si emotiv.

Si cum se ingrijeste un bad boy vara, in plina canicula?

Mie vara imi este cel mai greu. Nu suport caldura. Ma face neproductiv. Dar incerc sa merg la sala. Joc tenis destul de des. Inainte jucam si fotbal foarte des, insa, la un moment dat am suferit o accidentare si mi-e frica sa mai joc fotbal. Seara, cand se mai racoreste, mai alerg prin parc.

Ca outfit, care este tinuta in care te simti cel mai bine?

Trebuie sa fie cat mai lejera: tricou, jeans, o camasa subtire. Nu suport sa ma imbrac in costum. Ma simt de parca as avea o camasa de forta.

Cum reusesti sa te mentii in forma?

Acum nu mai sunt in asa mare forma fizica. Eram la un moment dat, dar incerc sa-mi revin. Incerc sa nu pierd noptile, dar nu reusesc intotdeauna, sa mananc cat mai bine, sa alerg, sa merg la sala.

Vara ai o dieta aparte, cum te feresti de caldura excesiva?

Vara nu prea pot manca. Nu mananc intotdeauna cele mai sanatoase lucruri, dar incerc. Imi plac fructele foarte mult, salatele. Tatal meu face cea mai buna salata din lume. Nu stiu cum reuseste, dar de fiecare data ii iese perfect.

Si, daca tot am ajuns la forma fizica, care crezi ca sunt atuurile pe care trebuie sa le aiba un barbat ca sa fie un adevarat cuceritor?

In primul rand trebuie sa arate ingrijit, indiferent ca e mai mult sau mai putin fit. Apoi, totul cred ca tine de carisma. Dar un barbat poate fi cuceritor pentru unele femei, iar pentru altele nu. Asa ca nu stiu daca exista neaparat o reteta.

Ai pregatit vreodata cina unei domnisoare pe care tocmai o cunoscusei?

Nu am facut asta niciodata. Nu sunt genul asta. Dar as putea sa o fac, insa nu de la inceput.

Ai foarte multe admiratoare. Ce trebuie sa faca o domnisoara ca sa te cucereasca?

Nu mi-am pus niciodata problema asta. Eu sunt mai de moda veche. Consider ca barbatul trebuie sa cucereasca femeia, nu invers. Poate doar, eventual, sa dea niste semnale ca ar fi interesata. Si de acolo, e treaba mea.

Text: Alexandra Lupu