Asa Da si Asa Nu in alegerea outfiturilor de toamna

Odata cu venirea toamnei, garderoba ta are nevoie de cateva modificari. Dupa o vara calduroasa, probabil ca te gandesti ca acum a venit momentul sa uiti de pantalonii scurti, de fuste si de sandale…oare?! Vezi ce este permis si ce este interzis cand vine vorba de alegerea tinutelor pentru sezonul acesta de toamna!

  • Materiale

Asa Da: Nu poti da gres niciodata purtand o pereche de blugi care iti vin perfect, sau completandu-ti tinuta cu o geaca din denim. Dar, ceea ce ne face sa iubim si mai mult acest material este faptul ca poate fi purtat in cele mai inedite combinatii. Incerca un accesoriu din denim, sau poate chiar o jacheta lunga.

Asa Nu: Oricat de mult am iubi denimul, asigura-te ca anul acesta porti mai rar jeansi foarte stramti pe picior. Incearca, in schimb, sa porti o tinuta formata in totalitate din piese croite din denim, eventual cu pantaloni evazati.

  • Incaltaminte

Asa Da: Alege-ti modele de cizme cu design original, de la cele mai colorate pana la nuantele mai cuminti, de bej si nude. Opteaza pentru modele din piele intoarsa, care arata foarte chic si care sunt si foarte confortabile.

Asa Nu: Uita de clasicele cizme negre, din piele ecologica.

  • Texturi

Asa Da: Nici macar toamna nu te feri sa combini diverse texturi, asa cum sunt catifeaua, matasea, casmirul si orice alte combinatii te mai inspira.

Asa Nu: Desi combinarea texturilor ti se poate parea amuzanta (si chiar este, intr-o mare masura!), trebuie totusi ca tinutele tale sa fie un pic studiate, pentru a nu lasa impresia ca hainele sunt alese la intamplare.

  • Stiluri

Asa Da: Outfiturile in straturi nu doar ca sunt calduroase pentru mentinerea unei temperaturi optime pe timpul toamnei, dar sunt si un mod simplu de a fi la moda. Astfel, incearca diverse combinatii folosindu-te de camasi si cardigane, veste, pulovere sau jachete.

Asa Nu: In timp ce stratificarea este, fara indoiala, sic, nu uita de proportii. Nu alatura elemente la intamplare, fara sa tii cont de pastrarea unei proportii a tinutei.