Ultima colectie ELLIS cucereste capitala Suediei

1a3aaaarolf3jAnul acesta se implinesc 20 de ani de cand renumitul brand ELLIS cucereste rand pe rand inimile a numeroase femei, atat din tara, cat si din strainatate, unele fiind femei celebre.

Cunoscuta creatoare de moda Eli Laslean a fost amabasadoarea frumusetii in tara cea mai civilizata din Europa, cu cea mai cristalina apa si cu oameni frumosi la trup si la suflet, la un eveniment special organizat la Ambasada Romaniei la Stockholm.

Creatoarea aradena a cucerit capitala Suediei cu creatiile sale deosebite.

 

”Am avut o expozitie cu rochiile mele de colectie pe care le-am expus la Ambasada Romaniei si care au fost vizionate de romanii din diaspora, precum si de personalitati din mediile de afaceri suedeze.

1a3aa8pggTotul s-a petrecut intr-o seara muzicala (a mai fost si un concert al pianistei Silvia Sbarciu – cu piese din R. Schumann, S. Prokofiev, J. Haydn si L. Couperin), iar expozitia a fost realizata in ideea celebrarii a 20 de ani de moda ELLIS,” spune Eli Laslean.

1a3aaae04f0n

 

Cele mai importante aprecieri au venit din partea unuia dintre designerii Casei regale suedeze, Goran Alfredsson. Creatiile purtand marca Eli Laslean au fost admirate si apreciate si de alti creatori de referinta pentru moda suedeza, precum: Lars Wallin, Gunilla Ponten si Owe Sandstrom, cel care a creat faimoasele costume de scena pentru ABBA.

Pentru merite deosebite si dezvoltarea brandului ELLIS la nivel national si nu numai, Primaria orasului Arad i-a acordat recent Diploma de Excelenta.

 

Text: Andreea Popescu