Pippa Middleton ofera sfaturi pentru Valentine’s Day

-0a0a0a0a0a0a0a0apippa-middleton-weddingPippa Middleton, desi s-a despartit de ceva vreme de iubitul sau, bancherul Alex Loudon, si va petrece Sfantul Valentin singura, are o multime de idei interesante pentru cea mai romantica zi din an. Cu toate ca acum este singura, surioara mai mica a Ducesei de Cambridge nu stie inca daca isi va petrece aceasta zi romantica singura sau isi va gasi si ea jumatatea. Insa pana atunci, frumoasa Middleton ofera sfaturi si mici trucuri pentru toti indragostitii.

A inceput prin a-si impartasi ideile pe site-ul de care se ocupa, Party Times. “14 februarie e ziua in care traditia spune ca trebuie sa-i arati dragostea perechii tale, desi sper ca o veti declara mult mai des”, incepe materialul postat pe site. Tot pe site, Pipa le sugereaza cititorilor diferite moduri in care Ziua Indragostitilor poate fi transformata intr-o petrecere cu prietenii. Tot pe site urmeaza sfaturi in ceea ce priveste statul acasa in aceasta zi minunata: “In loc sa mergeti la cinema, de ce sa nu va simtiti acasa ca la cinema si sa stati pe un intreg rand, cu popcorn in fata?”.

Pentru ca totul sa decurga asa cum trebuie, Pippa mai sugereaza o modalitate de a “imparti dragostea” cu ajutorul unui desert:  “Pentru un desert special pentru Ziua Indragostitilor, ar fi bine sa folositi o fantana de ciocolata prin care sa treceti bucatele de fructe sau bezele. In plus, oricine se poate juca… trebuie doar sa aveti la indemana multe servetele pentru ca totul s-ar putea murdari!”

 

Text: Andreea Popescu