Un nou brand de lux – by H&M

pic00330Brandul H&M a inregistrat de curand un nume si un logo pentru un nou brand: “& Other Stories”. Acesta va fi, cel mai probabil, numele noului brand de lux pe care H&M il va lansa in curand. Grupul suedez a confirmat saptamana trecuta ca intentioneaza sa lanseze un nou brand, dar nu a oferit foarte multe detalii.

Noul lant de magazine va fi complet diferit si independent de H&M sau de celelalte branduri ale grupului, precum Cos. “Colectiile noastre au fost bine primite, lucru care a dus la cresterea cotei de piata pe un sector plin de provocari ale modei si ne-am intarit pozitia mai mult decat oricand. Credem cu tarie in acest nou brand si vedem un potential considerabil pentru alte initiative de acest gen”, a declarat Karl-Johan Persson, director executiv H&M, pentru WWD.

Reprezentantii grupului suedez recunosc ca sunt in cautare de idei noi si ca vor lansa un nou brand, dar spun ca deocamdata nu pot oferi mai multe detalii. Cu siguranta insa ca sunt multi fani H&M care abia asteapta sa vada ce le pregateste noul brand.

Text: Bianca Badescu