Robert Pattison, presat sa slabeasca de Kristen Stewart

Robert-Pattison-wallpaper-17Actorul din Twilight, Robert Pattison, a fost pus la colt de catre iubita sa, Kristen Stewart, pentru ca s-a ingrasat prea mult in ultimul timp. Actrita il incurajeaza pe Robert sa slabeasca si sa-si reintre in forma. “Robert a pus in jur de 5 kg mancand cheesburger si band bere, in timpul in care nu a mai lucrat”, a dezvaluit o sursa. Asa ca Stewart face eforturi ca sa il determine pe iubitul sau sa-si revina, sa se duca la sala si sa elimine excesul de calorii din alimentatia sa.

Robert uraste insa sa se duca la sala si a admis acum ceva timp ca cel mai frica ii este sa joace scene la bustul gol, mai ales daca acestea il implica si pe Taylor Launter, colegul sau musculos de film.

“Ar trebui sa-mi schimb stilul de viata daca as vrea vreodata sa filmez o scena fara tricou. Dar se pare ca fiecare actor din lume face o scena de tipul celor cu Taylor Launter – e o nebunie”, spunea Pattison.  Robert nu intelege de ce in multe dintre filme sunt scene cu actori care au pachetele pe abdomen, desi se presupune ca ei trebuie sa joace rolurile unor barbati normali. Pattison nu este, se pare, prea fericit cu ideea de a face sport si de a avea grija de corpul sau, asa ca are nevoie de incurajarile iubitei sale, care si-l doreste in viata reala la fel de slab ca si in film.

Text: Bianca Badescu