Blake Lively, imaginea parfumului Gucci Premiere by Gucci

gucci-premiere-blake-livelyChiar daca nu stim cum se va descurca actrita Blake Lively in filmul cel mai recent in care joaca, „Savages”, se pare ca renumitul brand Gucci are incredere in calitatile actoricesti ale acesteia si va ramane un fan al muncii lui Blake indiferent de rezultate. Ba chiar mai mult, compania a anuntat astazi ca frumoasa Lively este noua imagine a parfumului Gucci Premiere.

Conform cotidienelor internationale, parfumul va fi lansat pe piata luna viitoare, peste tot in lume, fiind si un moment perfect deoarece filmul promotional al parfumului isi va face debutul in Venetia.
Se pare ca, pentru a o cuceri pe Lively, Gucci l-a angajat pe directorul de unitate, Nicolas Winding Refn, pentru a realiza un filmulet de scurt metraj in care protagonista sa fie actrita din „Gossip Girl”. Continutul filmuletului este complet necunoscut, iar orice informatie despre acest material se pare ca este secreta. Nu va speriati insa, pentru ca nu este vorba de mult timp.    Conform purtatorului de cuvant al frumoasei blonde, filmuletul despre care am vorbit mai sus va putea fi vizualizat la Festivalul de Film de la Venetia pe 1 septembrie.

„Am admirat dintotdeauna calitatile femeii Gucci Premiere si ma simt onorata sa reprezint acest parfum”, a declarat Blake.
Intr-o declaratie facuta de catre Frida Giannini, directorul de creatie al brandului Gucci, Lively a fost selectionata deoarece arata ca o versiune contemporana a frumusetilor clasice de la Hollywood din Epoca de aur a cinematecii.

 

Text: Andreea Popescu