Frăţia vedetelor în deschiderea Paris Fashion Week

Isabella Adjani, Rihanna, Gigi Hadid
Isabella Adjani, Rihanna, Gigi Hadid

Fashion show-ul brandului Off White a deschis Paris Fashion Week pentru sezonul toamnă-iarnă 2022-2023.

Prezentarea a fost un tribut emoționant adus fondatorului Casei Off White, Virgil Abloh, cel care în paralel a fost şi director artistic al liniei bărbăteşti pentru Louis Vuitton. Designerul american a murit anul trecut la vârsta de 41 de ani ca urmare a unei forme rare de cancer.

Tracee Ellis Ross, fiica Dianei Ross, Bella Hadid, Pharell Williams, Shannon, văduva şi Lowe, fiica lui Virgil Abloh

Modele de top şi super modele din toate generaţiiile au defilat in memoriam Virgil Abloh, iar sala a fost şi ea plină de vedete.



Naomi, topless la 51 de ani

Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a bifat o apariție spectaculoasă pe podium. Supermodelul a defilat topless, a purtat pantaloni de catifea, o haină lungă care pe spate avea scris cu alb cuvântul „RESPECTFULLY” și un colier supradimensionat care îi acoperea bustul. Accesoriile nu au fost singurele elemente remarcabile ale ținutei, deoarece Naomi a purtat și o pălărie impresionantă, care se potrivea de minune cu haina şi cu machiajul discret, într-un amestect de nuanțe nud și violet.

Gigi Hadid, Helena Christensen, Naomi Campbell

Cindy Crawford, care a defilat alături de fiica ei, Kaya Gerber, surorile Gigi și Bella Hadid, Helena Christensen, Naomi Campbell, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Candice Swanepoel  și multe altele.

Bella Hadid, Serena Williams, Cindy Crawford

Alături de ele au prezentat și vedete din lumea filmului și a sportului, cum ar fi actrița Amber Valetta sau Serena Williams. În public și-a făcut apariția Rihanna, însărcinată cu primul ei copil şi care a purtat o rochie mini, mulată pe corp, din piele, de culoarea piersicii. În public a fost și văduva lui Abloh, Shannon, alături de fiica lor, Lowe, de 5 ani.

Printre spectator s-au mai aflat vedete precum Pharrell Williams, modelul Taylor Hill, fotbalistul de la Manchester United Paul Pogba, Carla Bruni, Caro Daur sau Noémie Lenoir.

Cristina Dudău

Foto Hepta