Coafura creioneaza contextul

Coafura creioneaza contextulUna dintre primele si cele mai pretioase reguli ale bunului gust pe care o inveti in viata este adecvarea la context. Ei bine, ce ai spune daca ti-as spune ca uneori “muntele vine la Mahomed”, iar contextul il creionezi chiar tu prin ceea ce esti si cum stii sa te pui in valoare?

Specialistii frumusetii de la Magique Salon a invatat-o pe Maria Calinescu, castigatoarea Tonica, sa aduca stil, putere si senzualitate jucausa chiar si la o plimbare nocturna pe malul marii.

Captureaza misterul in parul tau
Specialistii salonului nu fac schimbari radicale, dar incearca sa-i ofere luminozitate parului prin tratamente speciale de hidratare si ingrijire.

 Tunsoarea este lejera si aerisita. Madalina Maneac, hair stilist, incadreaza perfect conturul fetei prin buclele rebele.

Ochii migdalati sunt un privilegiu ce trebuie sa fie pus in valoare. Pentru ochii Mariei se opteaza deci pentru o combinatie de roz si negru, ideala intr-o seara imprevizibila de vara.

Mainile… cartea ta de vizita
Intotdeauna mainile unei femei semneaza prima impresie. Ingrijirea lor este deci o necesitate absoluta. Florenta Radu nail artist, foloseste in cazul Mariei un ulei de cuticule si un tratament special pentru unghii deteriorate. Rezultatul? Unghii in trend cu o culoare clasica, dar indrazneata de rosu corai.

 

Text: Irina Chelarescu
Foto: Mihnea Ratte