Coafura in stil hollywoodian

Coafura in stil hollywoodianIarna are de multe ori tendinta sa ne uniformizeze culorile. Cu putina creativitate putem rupe toate scenariile bicolore ale lumii. Curaj! Specialistii de la salonul Kao Beauty i-au dezvaluit Claudiei Doanta, castigatoarea TONICA felul in care îsi poate colora iarna cu un look îndraznet.

Cand a ajuns la salon Claudia nu avea manichiura facuta pentru ca, asa cum ne-a marturisit, prefera de obicei naturalul. Erica Gherasim, nail artist, respectandu-i preferintele, da unghiilor o forma patrata si îndeparteaza discret cuticulele. Pentru un plus de eleganta se aplica modele pe unghiile degetelor inelare. Oja în nuante blande completeaza delicat întregul ansamblu.

Maro si gri pentru un look misterios

Andra Bratila, make-up artist Kao Beauty, ne dezvaluie ca tendintele anului 2010 sunt tenul de portelan si ochii bine conturati. Pentru a scoate în evidenta culoarea ochilor se folosesc nuante de maro si de gri ce creeaza complementaritatea cu albastrul privirii. Buzele s-au bucurat doar de un gloss discret pentru ca în lumina reflectoarelor se afla, de acesta data, ochii. Un rol important în definitivarea aspectului îl au sprancenele. Noua forma data de Ionela Constantin ne dezvaluie o privire patrunzatoare.

Bucle hollywoodiene

Claudiei îi place blondul. Si de ce am schimba asta cand îi sta foarte bine. Astfel Florin Hent hair stylist reîmprospateaza culoarea cu un blond mendiu cu reflexe, da o forma coerenta tunsorii fara a sacrifica prea mult din lungime. Parul întins la varfuri combinat cu buclele de pe lungime aduc stralucirea hollywoodiana.

Text: Irina Chelarescu

0723 825 398

0767 148 345