Coafura pentru iesirea din tipare

shutterstock_25574122Iata, doamnelor ca si coafura este foarte importanta sezonul acesta. Sub sloganul “fii primul care afla, fii trendspotter”, va prezentam posibilitatea de a iesi din tipar fara a fi neadecvat. 
 

Coafura: Par prins la spate
Este cea mai la indemana modalitate de aranjare a parului si cea mai usor de realizat. Parul poate fi purtat lejer, prins la baza gatului, sau intins la spate si prins cu un elastic in varful capului. Cea mai simpla  versiune este o reinventare a cozii de cal gen Grace Kelly: parul este bine aranjat si stralucitor, dar coada este ceva mai lejera, uneori lasata sa atarne dreapta si lunga, cu cateva bucle.


Coafura: Opulenta Patinata
Ca si in moda coafura inseamna lux. Imbracamintea este moderna, simpla si structurata, iar parul urmeaza aceeasi tendinta; de multe ori este lasat pur si simplu desfacut, lung, cu o usoara unduire, pentru a-i da volum. Aceasta tendinta reflecta contrastul subtil intre fluiditate si forma. Parul arata incredibil de sanatos si are un aspect bogat, perfect conditionat.

Coafura: Bucle mari
Femeia Continental Chic are nevoie de o coafura adecvata si ce poate fi mai nimerit pentru a comunica increderea in sine decat onduleurile mari, facute pe un par sanatos? Va aducem buclele largi, cu o stralucire profunda si bogata, pentru a pune in evidenta puterea feminina, radiind sanatate si prosperitate. Majoritatea designerilor a ales bucle bogate si elegante, pline de flexibilitate, adesea cu un breton pe o parte. In unele cazuri, parul este intins pe spate cu un gel pentru a obtine un look umed si texturat si lasat apoi liber, ondulat pe spate; o referinta subtila la influentele masculine evidente ale tendintei Continental Chic.

Coafura: Coc adunat la spate
Cocul este o varianta usor de realizat a “chignon-ului” polisat si a bigudiurilor mari din sezonul trecut. Parul este stralucitor si uneori ondulat inainte de a fi adunat intr-un coc ca un “pachet”, ce sta cuminte la ceafa si pune in evidenta linia lunga si eleganta a gatului. In unele cazuri, cocul anilor ’40, realizat din suvite prinse, se intoarce, de aceasta data putin mai ciufulit, franjurat, pentru un accent “neglijent”, ce ofera individualitate.

 

Text: Alina Emelianov